labello lip butter tri komada

Negovane i lepe usne uz zavodljive Labello Lip Butter arome

Labello je vaš idealni saveznik u najslađim trenucima u životu. Kada želite da pokažete ljubav nežnim poljupcem, kada uživate u zabavi i smehu sa bliskim prijateljima ili kada od sreće počnete da pevušite omiljenu pesmu Labello je tu da učini ove trenutke nezaboravnim. Zavodljive Labello Lip Butter formule: Original, Malina i Vanila & makadamija, nežno se tope na usnama i osvajaju vaša čula već nakon prvog nanošenja.
Labello Lip Butter u praktičnom pakovanju pruža svojevrsni senzualan doživljaj. Zavodljivi ukus i aroma će probuditi vaša čula dok bogata formulacija čini usne mekanim i glatkim na dodir, pružajući im dugotrajnu negu i divan izgled.

Povezana vest:  Svetozar Janevski dobitnik nagrade „Stvaratelji za stoljeća"

Labello Lip Butter Original

Bogata formula sa ši buterom i prirodnim bademovim uljem obezbediće dugotrajnu negu i 12 sati intenzivne hidratacije čineći usne mekim i glatkim.
19 ml, okvirna cena: 247 din

Labello Lip Butter vanila & makadamija

Formula obogaćena ši buterom i prirodnim bademovim uljem štiti osetljivu kožu usana od isušivanja. Nežno se topi na usnama i osvaja vaša čula neodoljivim aromama vanile i makadamije.
19 ml, okvirna cena: 247 din

Povezana vest:  RU: foamfest 2 13. avgusta u Rumi

Labello Lip Butter malina

Formula sa ši buterom i prirodnim bademovim uljem štiti osetljive usne od spoljašnjih uticaja. Bademovo ulje efikasno neguje čak i veoma suvu kožu, pružajući pritom jedinstvenu i dugotrajnu mekoću usnama. Labello Lip Butter nežno se topi na usnama i osvaja ukusnom malinom, zavodljivo roze boje.
19 ml, okvirna cena: 247 din

Povezana vest:  Budući sastav Vlade Srbije