ruma 1 foto branko starcevic

NOVO RUHO KOŠARKAŠKOG TERENA U RUMI

Društveno odgovorna akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ nastavljena je u Rumi, gde je renoviran još jedan košarkaški teren.
Zahvaljujući predlogu radnika ove kompanije, Danila Milojevića, ova lepa sremska varoš je ponovo dobila svoje omiljeno mesto za basket i mesto na kojem će stasavati budući asovi naše košarke.
„Izuzetno mi je drago što je kompanija Mozzart obnovila teren koji sam baš ja predložio. Rumljani su ovo zaslužili, jer sam čuo da se na ovom mestu igra najbolji basket u gradu.“ – istakao je Milojević uz uverenje da će tako i ostati kada stasaju nove generacije basketaša iz Rume.
Kompletnu obnovu 100 košarkaških terena u Srbiji kompanija Mozzart sprovodi sa željom da pošalje poruku o važnosti sporta, rekreacije i fer-pleja.
„Ovom akcijom smo želeli da pomognemo u stvaranju boljih uslova na terenima na kojima će možda stasati budući košarkaški šampioni, a obnovom terena u Rumi smo želeli da pomognemo u razvoju najlepših sportskih osobina, timskog i takmičarskog duha“, izjavila je Vida Savić, predstavnica kompanije Mozzart.
Mozzartovu akciju do sada su podržala brojna poznata imena iz sveta košarke, te su neki od obnovljenih terena širom Srbije poneli upravo njihova imena. Dejan Bodiroga je zasijao u Zrenjaninu, Svetislav Pešić u Pirotu, Nikola Peković u Prijepolju, Darko Miličić u Feketiću, Marina Marković u Kovinu… U promotivnom spotu akcije, pojavili su se i aktuelni reprezentativci naše zemlje, Bogdan Boganović, Marko Simonović i Nikola Kalinić.
Kompanija MOZZART nastavlja akciju obnove košarkaških terena širom Srbije, a svi zainteresovani mogu predložiti svoj teren na sajtu www.deotvogzivota.com.

Povezana vest:  TUBORG lansirao specijalnu kolekciju muzičkih limenki