fk novi pazarKosanović: Utakmica protiv Jagodine određuje ambicije

Trener fudbalera Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je danas da utakmica protiv Jagodine u sedmom kolu Super lige Srbije neće ništa rešiti, ali da će u velikoj meri odrediti ambicije kluba.
-Krajnji ishod može da usmeri naš čamac u jednom ili drugom pravcu. Posle četiri poraza, potrebna je bolja igra i pobeda, a teško možemo do bodova ako ne budemo na potrebnom nivou. Momci su svesni situacije, imaju želju da sve reše na najbolji način, ali trebaće nam i velika pomoć navijača – rekao je Kosanović.
Novi Pazar je 10. na tabeli sa sedam bodova, dok je Jagodina na 12. mestu sa dva boda manje.
-Evidentno je da su oba tima u problemu, nemaju očekivane rezultate. Ne znam šta je s Jagodinom, mnogo me i ne interesuje, okrenut sam svom timu. Imam jasniju situaciju nego kad sam došao pre sedam dana, ali daleko smo od neke igre. Tek počinjemo da je stvaramo – ocenio je Kosanović.
On je dodao da je u porazu Novog Pazara od Sloge iz Petrovca na Mlavi (0:1) u Kupu Srbije video neke dobre stvari.
-Pokazali smo nešto novo u odnosu na prethodni period, ali bilo je I trenutaka kad smo gubili nit. Nadam da ćemo sutra imati malo više sportske sreće u završnici akcija – rekao je Kosanović.
Trener Novog Pazara neće računati na povređene Miloša Živkovića i Edina Selimovića, dok je zbog bola u desnoj nozi neizvestan nastup Seada Hadžibulića.
-Imamo određene kadrovske poteškoće, kao i problem u balansu tima koji nije najbolje selektiran tokom letnje pauze. U situaciji smo da to rešavamo na neki drugi način, pa je dobro što se desilo ovo dvodnevno odlaganje – istakao je Kosanović.
Utakmica Novi Pazar – Jagodina igra se sutra od 19 časova, a biće to prvi superligaški duel koji će se na Gradskom stadionu u Novom Pazaru igrati pod svetlošću reflektora.

Povezana vest:  Savićević: Pastore i Hamšik su bolji od Fabregasa