igor butulija

Butulija poželeo sreću reprezentaciji u kvalifikacijama za EP

Bivši rukometni reprezentativac i trener Igor Butulija poželeo je danas sreću reprezentaciji uoči poslednjih utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Poljskoj, a selektoru Dejanu Periću da veruje „samo sebi“.
Srbija će u sredu u Baru u 20.15 igrati sa Crnom Gorom, meč petog kola takmičenja u kvalifikacionoj Grupi 4, a poslednju utakmicu u nedelju u 18.30 u Kraljevu sa Izraelom.
-Želim selektoru Dejanu Periću i našoj reprezentaciji od srca da pobedi Crnu Goru i da se Srbija kvalifikuje na Evropsko prvenstvo. Biće mnogo teško i zato Dejanu poručujem da sluša i veruje samo sebi, jer je okolina uništila sve što se moglo uništiti – rekao je Butulija.
Prema njegovim rečima, stručni štab se olako odrekao veoma kvalitetnih igrača, koji odlično igraju u svojim klubovima, u jakim ligama.
-Sada je gotovo, ali meni lično je nezamislivo da nema mesta u reprezentaciji za braću Draška i Petra Nenadića, Momira Rnića i Žarka Šešuma. Oni sa Markom Vujinom, Rastkom Stojkovićem i Momirom Ilićem treba da budu stub reprezentacije…Srećno! – rekao je Butulija.
U predstojećim mečevima Marko Vujin neće igrati zbog povrede, a Dalibor Čutura zbog obaveza u klubu, u Kataru.
Reprezentacija Srbije u kvalifikacionoj Grupi 4 za plasman na Evropsko prvenstvo, trenutno zauzima treće mesto sa pet bodova. Prva je Crna Gora sa šest, drugi Island sa pet, dok je Izrael četvrti, bez bodova.

Povezana vest:  Reprezentacija Srbije zbog vulkana ostala u Kopenhagenu