bozovic cz - kazahstan

Božović: Bitno je da svi ostanu zdravi

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da njegova ekipa ima odlične uslove za trening na pripremama u Sloveniji, kao i da je najvažnije da svi iz tima ostanu zdravi.
-Dobro radimo u Kopru, imamo dobre uslove, i stici ćemo da odigramo i tri prijateljske utakmice. Jednu smo već i odigrali i druga nas očekuje sutra. Vrlo je važno da imamo dobre vremenske uslove i, ponavljam to što imamo dobre uslove za treniranje. Najvažnije od svega mi je da se niko ne povredi – rekao je Božović za zvanični klupski sajt.
On je naglasio da će svi igrači dobiti pođednaku šansu da zasluže mesto u timu.
-U ovoj prvoj fazi priprema igraće prakticno dve ekipe, jedna po poluvremenu, kako bi svi imali pođednaku priliku da pokažu šta znaju i mogu. Tako ce biti i protiv Kopra. Od samih mečeva ne očekujem ništa posebno, samo da niko iz njih ne izade povređen, a u ovom trenutku nemamo povrede što je važno i što znači da možemo maksimalno da radimo – istakao je crnogorski stručnjak i dodao da je Crvena zvezda veoma popularna u Sloveniji.
-Vidi se da je Crvena zvezda ovde vrlo popularna. Dobro smo dočekani i u hotelu, a ljudi nas prepoznaju na ulici i cesto žele da se fotografišemo. Pitaju nas da li razmišljamo o tituli. Naravno da je ta priča još daleko. Ne razmišljamo o tome i mislimo samo na pripreme, nije ništa gotovo i predstoji nam još mnogo borbi na terenu pre nego što dođemo u priliku da slavimo – zaključio je Božović.

Povezana vest:  Siti stao u red za Van Persija