Početkom maja bečki Gradski park pretvoriće se u kulinarski centar za gurmane. Na 10. Gastronomskom festivalu biće predstavljeni odabrani kulinarski specijaliteti iz Austrije.

Vinogradski puž i vino iz Beča, specijaliteti od maka iz predela Valdfirtl, med iz Koruške, šafran iz Vahaua, pikantni sir iz Foralberga. Od 12. do 14. maja najbolji austrijski proizvođači prehrambenih proizvoda i male manufakture pozivaju sve ljubitelje dobre hrane i pića u jedan od najlepših gradskih parkova. Pored oko 180 izlagača u parku će biti predstavljeni i brojni bio-proizvodi.

Povezana vest:  Felpsova sledeća uloga - ambasador head & shoulders kampanje samopouzdanja

Gradski park u Beču je javni park podignut 1860. godine i u okviru njega se nalazi najčešće fotografisan spomenik u gradu, pozlaćeni kralj valcera Johan Štraus.

Ulaz na festival je slobodan.

www.genuss-festival.at

PHOTO:  Rita Newman i Pressefoto Votava