Kompanija Bambi organizovala je u divnom ambijentu restorana “Gastro bar 20/44” druženje i tom prilikom predstavila Plazma Plazmastičarnicu 2.0, drugo izdanje jedinstvene knjige recepata za sve ljubitelje Plazme.

Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju jedinstvene kulinarske specijalitete sa Plazma keksom, kao i da saznaju na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje slatke i slane Plazma kreacije.

Prisutnim gostima na događaju obratili su se predstavnici kompanije Bambi, Tanja Knežević, brend menadžer i Nemanja Brković, PR menadžer.
“Nakon prvog izdanja koje je naišlo na sjajne reakcije potrošača, jako smo ponosni što je ova kulinarska priča dobila i svoj nastavak Plazma Plazmastičarnica 2.0. U godini kada brend Plazma obeležava veliki jubilej, želeli smo da izmaštamo nove načine za uživanje u neponovljivom i jedinstvenom ukusu Plazma keksa. Nadamo se da će vas ovo drugo izdanje kuvara uvesti u predivni svet kulinarstva i pokazati vam koliko priprema ukusne hrane može biti zabavna! Naša želja ostaje ista, a to je da Plazmastičarnica 2.0 bude iskra koja će zapaliti vašu kreativnost i koja će vas podstaći da slobodno eksperimentišete i zabavite se u kuhinji, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti.“ izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.
Pored predstavnika kompanije, na događaju je prisustvovala i poznata glumica Bojana Stefanović, sve više prisutna u svetu food blogera, a koja je ovom prilikom govorila o svojoj ljubavi prema kuvanju, gde pronalazi inspiraciju i utiscima o Plazma Plazmastičarnici 2.0. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata podelila i food blogerka Milkica Crevar Sakač, koja je već drugu godinu za redom, saradnica na ovom jedinstvenom projektu.

Povezana vest:  Bangkok se nalazi na prvom mestu Global Destinations Cities Index 2016 liste kompanije Mastercard