„Obična glupava ljubavna priča“ Kejtlin Dojl je zarazno duhovita, vedra i nežna komedija i pravi poklon za sve koji veruju u ljubav, čak i ako to nikad ne bi priznali.

Šta se dogodi kad se na godišnjici mature sretnu filmska scenaristkinja romantičnih komedija koja ne veruje u ljubav i advokat za razvode koji u ljubav veruje?

Moli Marks radi za holivudsku industriju – piše scenarije romantičnih komedija. Naravno da je odavno skapirala da je romantika biznis. Samo je jednom bila dovoljno naivna da se zaljubi i to u srednjoj školi kada se zacopala u Seta, kojeg otad nije videla.

Povezana vest:  "Prvi u Srbiji" - crtice iz istorije početaka u prodaji

Set Rubinstajn je jedan od najuspešnijih advokata za razvode u Čikagu. Uprkos svom poslu on veruje u ljubav i to onu veliku, sudbinsku, sa velikim slovom Lj. Ali nema sreće. Imao je mnogo površnih veza, loših sastanaka i nije vredelo. Set zna da je jedinu srodnu dušu upoznao u srednjoj školi. To je Moli Marks, prva devojka koju je imao i koja mu je slomila srce.

Povezana vest:  Izložba “Novi dinamizam” Filipa Baralića od 6. do 18. septembra 2022. u Galeriji DOB

Kada na nagovor prijatelja Moli pristane da ode na Floridu gde se održava petnaestogodišnjica njene mature, neizbežno sreće Seta. Nakon previše martinija njih dvoje će se opkladiti: moraju da predvide sudbinu pet parova koji su došli na okupljanje. Posle pet godina videće se ko je bio u pravu i odaće mu se priznanje da se razume u ljubav. Samo što tu postoji i jedna začkoljica, peti par su Moli i Set.

Povezana vest:  „Bebologija" knjiga koja razobličava mitove o trudnoći

Moli uverava Seta da su oni beznadežan slučaj, a Set joj obećava da će se ona ludo zaljubiti u njega. Ona ga ne shvata ozbiljno. On ima pet godina da joj dokaže suprotno.

Roman „Obična glupava ljubavna priča“ možete nabaviti u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.