Steel Panther, kalifornijski glam-metal bend, stiže 15. jula u Beograd, u Dorćol Platz, u sklopu turneje na kojoj promoviše aktuelni, šesti album „On the Prowl“ (2023). Michael Starr i Stix Zadinia javili su se iz svog studija u Los Anđelesu i poslali poruku fanovima u Srbiji.

„15. jula dolazimo kod vas! Sviramo u Beogradu! To nam je prvi put? Da. Prvi put. Biće bolesno dobro, sviramo u Dorćol Platzu“, rekli su Panther-i, pa se Stix našalio na svoj račun zbog „loše izgovorenog Dorćol Platz-a“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Long Play (@longplayofficial)

 

Povezana vest:  Halid Bešlić u Dubaiju

„Gledajte, ja sam iz Kalifornije, ja ne znam kako da izgovorim reči koje nisu iz Kalifornije, ali volim da ‘rokam’ na drugim mestima, tako da dolazimo da ‘rokamo’ u Beogradu“, objašnjava Stix, a Michael dodaje: „Biće dobro. Svi su nas pitali da dođemo i sviramo tamo, tako da konačno dolazimo i molimo vas da nabavite karte. Pridružite se žurci i podržite Panthere“.

Podsetimo, bend je oformljen 2000. Devet godina kasnije objavili su debi album „Feel the Steel“, a 2011. „Balls Out“ i na ta dva izdanja sarađivali sa brojnim poznatim muzičarima: Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), Justin Hawkins (The Darkness), Scott Ian (Anthrax), Chad Kroeger (Nickelback), Nuno Bettencourt (Extreme)…

Povezana vest:  "Naše veče" Ivana Bosiljčića 14. februara u Kombank dvorani uz stihove Jesenjina, Simonova, Bodlera i muziku koja prati poeziju vrhunskih umetnika

Dalje su se nizali albumi „All You Can Eat“ (2014), „Lower the Bar“ (2017) i „Heavy Metal Rules“ (2019), sve do aktuelnog, prošlogodišnjeg.

Aktuelnu postavu benda čine pevač Michael Starr, gitarista Satchell, Spyder (bas gitara) i Stix Zadinia (bubnjevi).

Ulaznice za koncert benda Steel Panther mogu se nabaviti putem servisa Tickets.rs.

Foto: DaveJackson

Povezana vest:  Subotica - grad festivala poziva Beograđane na besplatan koncert Lajka Felixa