Jedan od najslušanijih pop umetnika današnjice, Post Malone nastavlja svoju kantri eru i predstavlja singl „Guy For That“ – priču o tome kako je ljubavni brodolom nemoguće sprečiti! Na umetnikovom najnovijem izdanju pridružuje se i slavni kantri muzičar Luke Combs, a ova numera će se takođe naći na umetnikovom novom studijskom albumu „F1-Trillion“. Uz singl, danas u 16 časova biće predstavljen i muzički video u autentičnom kantri stilu u kom se takođe pojavljuje Luke Combs.

Povezana vest:  Elton Džon: Džordž Majkl je bio najljubazniji i najvelikodušniji čovek

Saradnja sa kantri muzičarima postala je tradicija koju Post Malone tokom čitave godine neguje, počevši od dueta sa Morgan Wallen-om „I Had Some Help“ koji je nedugo zatim postao globalni hit, a zatim je izašao i singl sa Blake Shelton-om pod nazivom „Pour Me A Drink“.

Kantri singl došao je kao nova etapa Post Malone-ove karijere nakon uspešnog albuma „AUSTIN“ iz 2023. godine, a slušaocima je muzičar pre svega poznat po globalnim hitovima „Circles“ i „rockstar“ koji broje milijarde slušanja na muzičkim platformama i izvršili su poseban uticaj na celokupnu muzičku industriju. Na svom najnovijem albumu umetnik je pokazao umeće za produkciju sa živim instrumentima, a ovaj žanrovski zaokret je samo još jedan dokaz da Post Malone nema granice kada je u pitanju talenat za raznovrsno i kvalitetno stvaralaštvo.

Povezana vest:  Eminem odustao od albuma Relapse 2

Izdanje „Guy For That“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/PostMaloneGuyForThat

Foto: Universal Music Serbia