Prošla je cela decenija od poslednjeg albuma Goge Sekulić „Ponovo rođena“ objavljenog 2014. godine u izdanju “City recordsa”, a koji je tada pomerio granice u muzičkoj industriji.

U međuvremenu Goga je revnosno snimala singlove i sve vreme bila aktuelna u diskografiji, a sada je konačno došao momenat za novi CD.

“PSIHOLOGIJA” je naziv novog studijskog albuma koji je Goga sa saradnicima dugo pripremala i na njemu ima pet novih pesama, kao i sedam numera koje je publika čula tokom prethodnih godina kao singlove.

Povezana vest:  Prenos koncerta Robija Vilijamsa u bioskopu Cineplexx

Moderan zvuk, brze pesme, ali i emotivne balade, jesu ono po čemu je Goga dobro poznata slušaocima već više od 20 godina, koliko je u samom vrhu muzičke industrije.

Osim naslovne pesme, čiji je autor Aleksandar Kobac, tu su i pesme „Večeras“ (Dragan Brajović Braja), „Živo blato“ (Milan Bojović), „Drugarice“ (Dražen Damjanović) i „Vino i pidžama“ (Aleksandar Kobac i Aleksandar Ilić Dilan).

Povezana vest:  Sutra počiine 3. DRUM DRUM FEST

Na pesmama koje su ranije objavljene autori su Marina Tucaković, Damir Handanović, Alen Stajić, Filip Miletić, Jala Brat i Buba Koreli, Aleksandar Ilić Dilan, Darko Gjorgjeski i Stanoj Mirčev.

“Deveti album u mojoj karijeri nastao je uz podršku mojih dugogodišnjih saradnika i prijatelja, a veliku zahvalnost dugujem i svom sinu, roditeljima, sestri, sestriću, koji su moja snaga i ljubav” – rekla je Goga.

Povezana vest:  Egzit besplatno objavio album Repetitora

Novi album će biti dostupan na svim digitalnim platformama od subote 17.08. u 12h, a CD možete kupiti na svim benzinskim stanicama, u megamarketima i CD shopovima, kao i online na CITYSTORE.RS webshopu.