U nezaboravnoj atmosferi restorana Bottega, sinoć je održan prvi beogradski koncert Ivi Adamu, velike zvezde grčke muzike. Ovaj događaj privukao je neverovatnu pažnju javnosti, a čak tri sale restorana bile su ispunjene do poslednjeg mesta, što je pokazalo koliko su Beograđani željno iščekivali ovu talentovanu pevačicu.

Ivi Adamu, poznata po svojoj energiji na sceni i prepoznatljivom glasu, oduševila je publiku izvođenjem svojih najvećih hitova, kao što su „La La Love“ i „Krata Ta Matia Sou Klista“. Pored starih hitova, izvela je i nekoliko novih pesama, koje su u potpunosti osvojile prisutne. Njeno izvođenje grčkih balada izazvalo je posebno emotivne reakcije, dok je brže numere publika pratila sa aplauzima i  igrom do poslednjih atoma snage.

Povezana vest:  Sedamdeset pet godina izdavačke kuće Atlantic Records

Osim što je svojim glasom osvojila srca svih prisutnih, Ivi Adamu je svojom pojavom i šarmom unela posebnu dozu elegancije na scenu. Njen osmeh i neodoljiv izgled činili su da atmosfera u Bottegi bude još toplija, dok su svi pogledi bili usmereni ka njoj.

„Beograd je divan grad, a večeras sam se osećala kao kod kuće. Ova energija i ljubav publike su me potpuno očarale,“ rekla je Ivi po završetku koncerta, dodajući da jedva čeka da se vrati.

Povezana vest:  Gitara Džonija Ramona prodata za 55.000 dolara

Iako je ovo bio njen prvi nastup u Beogradu, jasno je da će se Ivi Adamu još dugo pamtiti, a njena muzika odjekivati među fanovima u Srbiji.

Za sve ljubitelje grčke muzike, sledeća velika muzička poslastica biće koncert Nikosa Vertisa, koji će se održati 4. septembra na Stadionu Tašmajdan. Ovaj događaj obećava da će biti jednako spektakularan, a publika će ponovo imati priliku da uživa u čarima grčke muzike.

Povezana vest:  Koncert Željka Joksimovića 6. novembra u Novom Sadu

Restoran Bottega još jednom je dokazao da je pravo mesto za vrhunske muzičke doživljaje, ali ovaj koncert je pre svega bio večer Ivi Adamu – večer koja će se dugo prepričavati.

Foto: Marina Bugarčić