Nagrada Emi 2024. odaće počast najvećim televizijskim zvezdama i najboljim serijama, a ceremonija će se održati u nedelju, 15. septembra u Los Anđelesu.  Prenos sa crvenog tepiha dodele nagrada Emi za 2024 – E! Live From The Red Carpet: The 2024 Emmy Awards, emituje se na kanalu E! u ponedeljak, 16. septembra u 21.00.

E! Live From The Red Carpet: The 2024 Emmy Awards vodi Lavern Koks zajedno sa komičarkom Heder Mekmen i voditeljkom vesti kanala E!, Kelti Najt.

Ovo dvosatno iskustvo obuhvatiće intervjue sa zvezdama koje su ove godine nominovane za nagradu Emi.  Osim toga, format “Glambot” se vratio da uhvati najbolje modne trenutke Holivuda u usporenom snimku kada zvezde stignu na crveni tepih.

Povezana vest:  PPEPSICO POKRENUO PROGRAM PODRŠKE EVROPSKIM BRENDOVIMA U NASTAJANJU

Najveće televizijsko veče se vraća sa globalno omiljenim zvezdama, modnim trendovima i trenucima sa dodele nagrada koji se ne smeju propustiti. Zahvaljujući partnerstvu sa kreditnom karticom Wells Fargo Active, emisija  E! Live From The Red Carpet: The 2024 Emmy Awards će sadržati dva procenta više sadržaja crvenog tepiha za kojim obožavaoci žude, specijalne video snimke na društvenim mrežama sa Zuri Hol (Access Hollivood) i još mnogo toga. U međuvremenu, Kelti će biti iza scene, u E! sobi, da razgovara jedan na jedan sa svim pobednicima večeri.

Povezana vest:  Lovefest ove godine od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Ne treba da čudi što su nominovani za svoje izuzetne nastupe nove  zvezde kao što su Džeremi Alen Vajt iz serije  The Bear, Ričard Gad, Džesika Ganing i Tom Gudman-Hil iz Baby Reindeer, Džonatan Bejli iz Fellow Travelers i više članova glumačke ekipe iz Huluovog hita Shogun. Ali ne treba zaboraviti i na dugogodišnje holivudske veterane kao što su Ris Viterspun, Dženifer Aniston, Robert Dauni Džunior, Dajan Lejn, Stiv Martin, Džodi Foster i Martin Šort.

Povezana vest:  KSS pozvao navijače da u sportskom duhu podrže klubove u Kupu

E! Live From The Red Carpet: The 2024 Emmy Awards producira Den of Thieves uz sledeće producente: Džes Ignjatović, Ivan Prager i Barb Bialkovski.

Emisija E! Live From The Red Carpet: The 2024 Emmy Awards emituje se na kanalu E! u ponedeljak, 16. septembra u 21.00.

Foto: NBCUniversal / E!