Spektakularnim  događajem „Carbon era“ sinoc je u Beogradu obeležen početak najsavremenije ere u svetu mode, umetnosti i tehnologije.

Beogradski Hangar kao epicentar tehnoloških inovacija i umetničkog izraza okupio je predstavnike diplomatskog kora, državnih instutucija, medijske i modne poslenike kao i brojne uticajne ličnosti iz Srbije i regiona.

Brend CARBON koji kompanija Laptop centar ove godine predstavlja Srbiji ovim spektaklom postavio je nove standarde promocije i objedinio modu, umetnost i najsavremenije tehnologije.

Verica Rakočević, jedno od najistaknutijih imena srpske mode, prisutnima je predstavila svoju poslednju kolekciju, „Kazablanka”. Nesvakidašnji spoj elegancije i inovacije potvrdio je još jednom njenu trajnu sposobnost da uvek bude u korak sa vremenom.

Povezana vest:  Dani sporta za najmlađe u Delta Cityju

Revija u okviru Carbon ere  za legendarnu kreatorku Verice Rakočević bila je poslednja ovog tipa i obeležila je  početak doba u kom će na novi način prezentovati svoje kolekcije.

Veljko Kuzmančević,  priznat srpski kompozitor, i muzički producent sa svojim simfonijskim orkestrom publici u Hangaru je predstavio autorsku kompoziciju za „Carbon eru“, koja dopunjuje viziju brenda Carbon, spajajući mašinu i čoveka kroz muziku koja budi dušu.

Povezana vest:  Ukoliko trenirate – šećer je obavezan

Događaju su prisustvovali Elena Karić, Danica Drašković, Sloboda Mićalović, Lazar Ristovski, Leontina, Duška Jovanić, Ana Stanić, Milan Djurdjevic, frontmen Nevernih beba i brojni drugi pripadnici domaćeg i regionalnog jet seta.

Carbon service robot aparati  Laptop centra takođe su bili u fokusu događaja. Dizajnirani da poboljšaju radnu efikasnost i smanje troškove rada, prikazani su posetiocima” Carbon ere” koji su se uverili da su nezamenjivi u modernom poslovnom okruženju.

Povezana vest:  Obiđite Đerdapsku klisuru na dva točka

“CARBON era” pružila je gostima jedinstvenu priliku da dožive kako tehnologija oplemenjuje umetnost i stvara nova iskustva. Ovaj događaj najavlio je novo doba, doba brenda CARBON, ali i novu fazu u karijeri Verice Rakočević, koja će nastaviti da inspiriše sve one koji su ostali verni njenom jedinstvenom stilu.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images