Nedostaju ti novi izvođači? Donosimo ti SVEŽE svake nedelje!

Perspektivna rep umetnica Molly Santana započela je novu eru muzike objavom novog izdanja

SoundCloud reperka i umetnica Molly Santana nastavlja svoj uspon do slave lansiranjem novog EP-ja, „Masonic Musik“. Spajajući zvuk nostalgičnog repa i R&B-ja 90ih sa savremenim vajbom SoundCloud rep scene, ovaj set od šest eklektičnih pesama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Molly Santana je već izgradila reputaciju u andergraund rep sceni nezaustavljivo gomilajući pratioce na TikTok-u i SoundCloud-u, a njeni raniji singlovi „Wreck It“, „Red Dot“ i „Ozone“ broje više od milion strimova na Spotify-ju.

Povezana vest:  Trećeg dana Egzit festivala mnogo veći broj ljudi posetio Petrovaradinsku tvrđavu

Njeno najnovije izdanje, EP „Masonic Musik“ obeležava novu eru talentovane reperke i uključuje hitove poput „Nothin Like Us“, dinamičan EDM benger spreman za klubove, „So Lost“ atmosferičan lament o licemerju i smeo, samouveren, „Tell Me Nun“ u kom Molly fantastično demonstrira njene drske liričke sposobnosti.

„Masonic Musik“ u svom sastavu ima i „Windows Up“, njen najbrže rastući singl dosad i svedočenje o reperkinoj sposobnosti da razmišlja izvan hip hop žanra, koji je ispraćen dinamičnim muzičkim spotom.

Povezana vest:  Heineken Lovefest promoviše zdrave odluke

GLEDAJ MUZIČKI SPOT OVDE

Molly Santana je 19-godišnja mlada umetnica rodom iz Los Anđelesa, koja sa lakoćom spaja svetove popa i repa u uzbuđujuće svež zvuk. Nakon studija mode u Tokiju, reperka se seli u Atlantu gde postaje pionirka andergraund scene, zatim u aprilu 2024. godine Molly objavljuje svoj prvi album „Molly Santana“. Crpeći inspiraciju od umetnika kao što su Rihanna, Erykah Badu i Lil Uzi Vert, Molly već sada krči put ka tome da postane prepoznatljiva multidimenzionalna umetnica sa urođenim senzibilitetom ka spajanju pop i rep žanra.

Povezana vest:  Vandal konačno objavio prvi album

SLUŠAJ SVEŽE PLEJLISTU OVDE

Izdanje „Masonic Musik“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

https://umrs.lnk.to/MollySantanaMasonicMusik

Foto: universalmusic.rs