Na sajtu vulkancic.rs čeka vas kolekcija pažljivo odabranih knjiga, među kojima su edukativni naslovi koji bude istraživački duh, zvučne slikovnice bogate ilustracijama, knjige sa aktivnostima i još mnogo toga – od najlepših klasičnih bajki koje mame osmeh i modernih avanturističkih romana do priručnika i enciklopedija koje otkrivaju mnoge tajne. Vulkančić vas poziva da iskoristite neodoljivu akcijsku ponudu i do 3. oktobra uživate u sniženju od 50% na odabrana izdanja. Dostava knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Sve knjige koje su na akciji možete potražiti putem linka, a Vulkančić je izdvojio nekoliko naslova.

Knjiga Zaviri i istraži: Vesela bašta poziva decu da istražuju svet životinja kroz šarene ilustracije i zabavne tekstove. Saznajte ko organizuje žurku, ko ima čas pevanja, a ko je nestašan. Knjiga kombinuje zabavu i učenje na kreativan način. Osim toga, pruža priliku za razgovor o prirodi i životinjama, podstičući mališane da razvijaju svoju maštu i radoznalost.

Povezana vest:  Novi nastavak "Pedeset nijansi" je instant bestseler

U uzbudljivom dečjem romanu Amari i Presudna igra, neustrašiva heroina se suočava s novim izazovima nakon što je spasla brata Kvintona i natprirodni svet. Iako želi da letnji odmor provede bezbrižno, kletva koja preti njenom bratu i dalje nije skinuta, a mržnja prema njenoj vrsti je sve veća. Saznajte ko će biti novi naslednik Noćne braće i odrediti budućnost čarobnjačke vrste kada se Presudna igra završi.

Povezana vest:  Novi hit u Vulkančiću: Priče za laku noć za male buntovnice 2

Knjiga Mislite kao Albert Ajnštajn predstavlja jedinstven vodič koji balansira između priručnika i laboratorije. Putujući u prošlost, istražićete um velikog naučnika i analizirati odakle potiče njegova genijalnost i kako se ona prepliće sa strašću, umetnostima, maštom i intuicijom. Kroz Ajnštajnov način razmišljanja naučićete kako da izvučete najbolje iz svog uma.

Upustite se u neverovatnu avanturu uz Supervežbanku sa brojnim zanimljivim aktivnostima, zadacima i stranama za crtanje i bojenje. Ova knjiga je idealna za razvijanje sposobnosti rešavanja problema, usmeravanje pažnje, vežbanje memorije i unapređivanje motornih veština.

Povezana vest:  Radionice Stele Hotler i Konora Doertija (Jan Fabre Teaching Group) na Institutu za umetničku igru sve do 28. marta 2024.

Interaktivna knjiga Prvih 100 životinja sa prozorčićima omogućava mališanima da istražuju životinjski svet, otkrivajući pritom zanimljive informacije o svakoj od 100 predstavljenih životinja. Knjiga predstavlja inovativan pristup učenju koji podstiče radoznalost, razvoj jezičkih veština i pomaže razvoj finih motornih veština, jer otvaranje prozorčića zahteva preciznost i koordinaciju.

Ove i mnoge druge dečje naslove možete kupiti upola cene do 3. oktobra putem sajta vulkancic.rs.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 20. septembra do 3. oktobra na sajtu vulkancic.rs.

** Odabrani Vulkančić naslovi su na popustu od 50%.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.