Na dobro poznatoj lokaciji tržnog centra Ušće na Novom Beogradu, ponovo je otvorena jedna od najomiljenijih dm drogerija u gradu! I ovog puta, novo dm otvaranje propraćeno je humanitarnom notom, te će vodeći drogerijski lanac donirati  čak million dinara Centru za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd”.

Dugoočekivano reotvaranje mnogima omiljene dm drogerije na adresi Bulevar Mihajla Pupina 4, zakazano je za 26. septembar 2024. U osveženom, modernom ambijentu, kupci mogu pronaći širok asortiman dm proizvoda za lepotu, negu, zdravlje, mame i bebe, domaćinstvo i još mnogo toga. Ovim povodom, dm je kupcima obezbedio 15% popusta na sve, i to u periodu od 26. do 28.9.2024.

Povezana vest:  Peti rođendan kompanije Sekopak

Pored tradicionalnih popusta, tri hiljade kupaca imaće priliku da za ostvareni račun u vrednosti većoj od hiljadu dinara, na poklon dobije Balea Summer Joy gel za tuširanje, dok će prvih četiristo za račun iznad šest hiljada dinara na kasi dobiti jedinstveni dm peškir.

Radno vreme dm drogerije, koja se nalazi na nivou -1 u TC Ušće u Beogradu, je od ponedeljka do nedelje, od 09:00 do 22:00 časova.

Povezana vest:  Više od torbe – Ruksag Edition 21