Sigurno vam je poznat osećaj svakodnevnih obaveza koje se ponavljaju, kao što je na primer kupovina namirnica. Studije pokazuju da ljudi osećaju veće zadovoljstvo kada imaju slobodu i kontrolu nad svojim vremenom, a izbegavanje svakodnevne rutine doprinosi tom osećaju.

Ako ste umorni od trčanja po prodavnicama, sada je pravo vreme da unesete raznolikost u svoj život – gde god da se nalazite, bilo da ste kod kuće, u parku sa decom ili na poslu.

Povezana vest:  „Doncafé Aroma expert“ za kafu najvišeg kvaliteta i svežine

Sa Mega Month akcijama, možete uživati u omiljenoj hrani po povoljnijim cenama, koju vam Wolt partneri dostavljači donose u roku od pola sata. McDonald’s nudi 20 odsto popusta na pet najpopularnijih artikala za sve koji naruče preko Wolt aplikacije, ljubitelji KFC piletine mogu iskoristiti 30 odsto popusta, dok Smash Burgers u Beogradu možete naručiti uz 20 odsto popusta. Ove ponude su dostupne u svim gradovima gde ovi restorani posluju.

Povezana vest:  Sergej Ćetković proglašen za Chivas džentlmena godine

Ako vam je potrebno nešto od namirnica da pripremite vaš omiljeni obrok, Wolt Market nudi do 40 odsto popusta na širok asortiman proizvoda – sve što vam treba dostupno je na jednom mestu, uz brzu dostavu.

Zahvaljujući Mega Month akcijama, možete se osloboditi svakodnevnih obaveza i uživati u trenucima slobode, bilo kod kuće ili van nje. Čak i male promene u svakodnevnoj rutini mogu značajno doprineti boljem raspoloženju i osećaju zadovoljstva.

Povezana vest:  Prvi izlazak kraljice Elizabete druge posle prehlade