Nakon spektakularnog koncerta koji je Beogradski sindikat održao pre dve godine u Hangaru, muzički šou pod nazivom „B strane“ ponovo će biti organizovan ‒ ovog puta u subotu, 21.12.2024. u Hali 3a Beogradskog sajma sa početkom u 20 časova.

Reč je o ekskluzivnom i limitiranom događaju koji je namenjen za „najtvrđe“ poštovaoce ove kultne muzičke grupe.  Za sve one koji nisu imali prilike da pre dve godine prisustvuju jednom od najluđih nastupa u istoriji benda, „B strane“ su koncert na kome BS izvodi pesme koje ne spadaju u red njihovih klasičnih hitova.

Povezana vest:  Večeras treći koncert Dina Merlina u Beogradu

‒ Mnogo se radujemo ovom koncertu. Prošli put smo u Hangaru nastupali skoro četiri sata i sve vreme je bila totalna ludnica. Imali smo čak pet biseva i publika nije htela da nas pusti kućama. ‒ izjavio je Feđa Dimović, jedan od članova benda i otkrio ‒ Sad imamo i novi album „Sindikalno proleće“, pa ćemo iskoristiti priliku da na Sajmu premijerno izvedemo i neke od pesama sa tog albuma, kao i one starije. Biće još luđe nego prošli put!

Povezana vest:  Zabranjeno pušenje - prvi u Dalmaciji

Za najveće poštovaoce BS zvuka, prvih 200 karata će biti moguće nabaviti po cena od 2000 RSD, dok će sledeći kontigent iznositi 2500 RSD.

Photo: Antonio Ahel/ATA Images