Film PRVA KLASA – PUN GAS! je stigao u sve bioskope, a Crni Cerak je upotpunio ovaj filmski hit svojim prepoznatljivim zvukom. Novi soundtrack PRVA KLASA savršeno prati brzinu i adrenalinsku atmosferu filma, dodajući mu jedinstvenu energiju i dinamiku. Spot za pesmu je danas objavljen na YouTube i već privlači veliku pažnju i šeruje se na sve strane.

Muzika iz filma daje poseban pečat ovom ostvarenju, a za to su pored Crnog Ceraka zaslužni i Nevena Božović i Igor Simić, čija pesma PUN GAS već osvaja publiku, kao i Indođija i Marko Veraja čija pesma izlazi sutra.

A za sve fanove Crnog Cerka, imamo još vesti – krajem meseca izlazi njihov novi album, koji se očekuje s nestrpljenjem. Sve oči su uperene u Crni Cerak, a vi u međuvremenu uživajte u snažnom urbanom zvuku koji karakteriše stil Crnog Ceraka – spot  za PRVU KLASU na sledećem linkuCRNI CERAK – PRVA KLASA (Official Video) (youtube.com)
Crni Cerak rils:  Unique Download Link | WeTransfer i pratite ih na Instagramu za najnovije vesti: CRNI CERAK (@crnicerak_darkside) • Instagram photos and videos.
Premijere filma PRVA KLASA – PUN GAS! Reditelj Vladimira Miće Popovića, sa fenomenalnom glumačkom ekipom – Rade Ćosić, Miodrag Radonjić, Matea Milosavljević, Andrija Milošević, Ljubomir Bandović, Olga Odanović, Nenad Jezdić, Darko Perić, održane su 15. oktobra u Beogradu i 16. u Novom Sadu, a od danas ga možete gledati u bioskopima širom Srbije.
Foto: Jovana Jarebica
Povezana vest:  Ekskluzivni nastup benda JINX na letnjoj sceni BITEFARTCAFE-a