Masaža ruku, prikaz masaže lica, povezanost sa prirodom, odlična muzika – ovako je izgledao jedan prestonički događaj. Sara Jo, Dunja Jovanić, Aleksandra Jeftanović, Maša Memedović i brojne druge poznate i negovane dame upoznale su se sa brendom Ignae koji je ekskluzivno dostupan u MedSpa. Reč je o brendu koji je dostupan u najboljim SPA centrima širom sveta, poput Four Season u Portugalu, kao i Atlantis u Dubaiju. Mi čekamo da vidimo, koje spa centre u regionu će krasiti Ignae kozmetika.

MedSpa je koncept koji objedinjuje SPA tretmane sa najsavremenijom tehnologijom i estetskom medicinom. Sve je zamišljeno tako da na jednom mestu možete zasijati od glave do pete, pa su tako dostupni tretmani lica, tela, laserska epilacija i estetska medicina. Osnivač MedSpa Nina Kovrlija, istakla je da svako zaslužuje da se oseća dobro u svojoj koži i da je to bila vodilja prilikom osnivanja Medspa koncepta.

Povezana vest:  Alfa Romeo Giulia u susretu sa Karlom Luisom

Veliko mi je zadovljstvo da su nam poklonile pažnju prelepe žene, koje su najveći ambasadori naših usluga. Naša misija je da uvek budemo deo rešenja, da pružamo podršku našim klijentima. Fokusirani smo na postizanje zadovoljstva klijenata kojima se maksimalno posvećujemo. Naš ultimativni cilj je da vas učinimo srećnim“, rekla je Nina, founder MedSpa.

Povezana vest:  Umro osnivač rokenrola Čak Beri

Prilikom osmišljavanja koncepta vodilo se računa o svakom detalju, a možda jedan od najvažnijih je zašto treba da mu poklonite svoje poverenje je vrhunska kozmetika. Tako, pored ostalih high-end  brendova kozmetike samo u njemu možete imate tretmane sa brendom Ignae – kozmetika koja se ističe po korišćenju patentiranog EPC faktora i nanozoma, ključnog elementa koji omogućava dublje prodiranje aktivnih sastojaka u kožu zahvaljujući veličini od 400 nanometara. Ova inovativna tehnologija postavlja Ignae kozmetiku iznad drugih, obezbeđujući efikasnije rezultate za kožu. Još jedna posebnost, ona crpi svoju inspiraciju iz bogatstva ekosistema Azorskih ostrva, devet vulkanskih ostrva usred Atlantskog okeana, što čini osnovu za inovativne sastojke. Ovi proizvodi su ne samo izuzetno efikasni, već imaju snažan uticaj na oporavak i regeneraciju kože, zahvaljujući bogatstvu aktivnih vulkanskih supstanci.

Povezana vest:  Marelja iz Mege prešao u Betis

Mnogo je razloga zašto treba da vaš izbor bude Ignae i MedSpa, a verujemo da će ono biti mesto na kome ćete se ponovo zaljubiti u sebe!

Foto: Monika Pavlović