red_bull_zvrljart_logo_serbia

Priključi se i ti Red Bull ŽvrljArt-u

I žvrljotina je umetnost… Dosadno ti je? Voliš da žvrljaš? Želiš da postaneš majstor žvrljanja? …onda olovku u ruke i nacrtaj žvrljotinu koja će pobediti, a ti postati majstor studentskog žvrljanja!

Red Bull ŽvrljArt je studentski projekat namenjen svim studentima koji su do sada u trenucima dosade na predavanjima, vežbama, u čitaonicama ili bibliotekama bar na trenutak žvrljali po svojim knjigama, sveskama, papirima…

Povezana vest:  Vrste, struktura i preporučeni dnevni unos rafinisanog šećera

Sve je tako jednostavno, jer svako od nas postaje umetnik čim se dohvati olovke…nacrtaj kornjaču, digitron koji leti, karikaturu svoga profesora, milion kockica…ma, šta god ti padne na pamet i postaješ deo jednog velikog studentskog kreativnog takmičenja, koje će obići sve Univerzitete u Srbiji, i svima pokazati ko je majstor studentskog žvljanja…

Red Bull ŽvrljArt takmičarske radove ocenjivaće stručni žiri, a kreatori najboljih 10 radova biće kontaktirani i pozvani na proglašenje pobednika 13.05.2011. u cafeu „Dali“, Hilandarska 20 u Beogradu na kojem će najbolja tri crteža biti nagrađena:

Povezana vest:  Početak sezone klizanja na „Olimpu“

1.mesto – dve karte za Sensation žurku + outfit za nezaboravni provod

2.mesto – iPod nano 8GB Graphite

3.mesto – iPod shuffle 2GB Blue

… i to nije sve! Posebna nagrada dolazi od strane publike koja će na izložbama i putem Facebook-a glasati za najkreativniju žvrljotinu…

Tvoju Red Bull ŽvrljArt izložbu možeš videti u sledećim terminima i gradovima:

Povezana vest:  Lidl Deluxe asortiman za prazničnu trpezu po kojoj se proslave pamte

Univerzitet u Novom Sadu – trg „Dositeja Obradovića“ kod fontane 04.05.2011.

Univeritet u Kragujevcu – plato između Ekonomskog i Pravnog fakulteta 05.05.2011.

Univerzitet u Nišu – trg „kralja Aleksandra“ 06.05.2011.

Univerzitet u Beogradu – Studentski plato 10-12.05.2011.

Svi radovi na izložbama biće izloženi u periodu od 10:00-17:00h

Za sva eventualna pitanja kontaktirajte nas na [email protected]