Bozoljac i Borovcanin2

Bozoljac u ringu sa Borovčaninom

Ilija Bozoljac ne bi bio to što jeste, radoznao i taletovan za sve, kada se ne bi oprobao i u nekim sportovima, koji bar na prvi pogled nemaju veze sa tenisom. „Ilija Gomovnik“ bi želeo da se oproba i u profi boksu i da, na neki način, opravda taj svoj nadimak. Inicijalna kapisla za ovaj izlet je prijateljstvo sa najboljim srpskim bokserom u teškoj kategoriji Nenadom Borovčaninom.

Povezana vest:  ATP OSTRAVA, Krajinović u drugom kolu

-Pored tenisa i fudbala veliki sam zaljubljenik u plemenitu veštinu i mi je velika čast da budem prijatelj sa istinskim šampionom. Iskoristio sam priliku da posetim kamp u kome Nenad trenira. Sada sam i ja član  kluba, imao sam priliku da sparingujem par rundi sa Nenadom i veoma mi se dopalo sve to vezano za boks, pa sam nastavio, sa vremena na vreme da treniram. Pokazalo se da mi takav način treninga odgovara i za tenis, pojačava moju kondiciju, tako da sam spojio lepo sa korisnim  – rekao je srpski Davis cup reprezentativac Bozoljac koji će za tri dana u Parizu krenuti u bitku u kvalifikacijama za drugi gren slem u sezoni Otvoreno prvenstvo Francuske – Rolan Garos.

Povezana vest:  Italijan pisao Ðokoviću: Zašto samo prvih 700?

-Ilija me, moram da priznam, iznenadio svojim talentom i za ovu vrstu sporta. Posebno mi je drago što mu se dopao sport kojim se ja bavim, a zauzvrat Ika će pokušati da svoju veštinu i znanje prenese meni jer je, s druge strane, tenis sport koji ja volim. Želim mu puno sreće i sjajan rezultat u Parizu – rekao je Borovčanin.

Povezana vest:  Noa pozvao Puja za duel s Hrvatskom