Vrooom, Exit 2011, foto - Bogdan Pedovic  
Vrooom 17. marta u niškom klubu Feedback

Grupa Vrooom u novoj, koncertno izuzetno atraktivnoj postavi, održaće koncert u subotu, 17. marta u niškom klubu Feedback.
„17. marta u Nišu, 23. marta na Big snow festivalu na Kopaoniku i 7. aprila u Novom Sadu započinjemo seriju koncerata grupe u novoj postavi, koju uz Vanju Vukoticć i mene, čine Lav Bratuša (poznat po radu u grupi Darkwood dub) i Nenad Paunović (klavijaturista koji već dve godine sa Vrooomom uživo izvodi muziku u predstavi Kosa Ateljea 212).
Na vrlo uspešnom prvom nastupu u decembru sa nama su svirali DJ DJashtown Queen i violinista Filip Krumes, a tu praksu nastavljamo u Nišu i na Kopaoniku, kada će nam se priključiti virtuozni multiinstrumentalista Kristijan Wagner iz grupe Misteria Carpatica iz Majdanpeka. Nova postava naravno ima i nov zvuk kroz koji ćemo 17. marta Feedbacku odsvirati deo prošlogodisnjeg albuma INPUT, nekoliko starih kompozicija, ali i numera koje ćemo ovom prilikom premijerno izvesti. Nastavljamo sa koncertima u Srbiji, da bismo leto započeli turnejom u Sloveniji u organizaciji Maribora Evropske prestonice culture za 2012.“, izjavio je Marko Grubić.
Ulaznice za koncert u Feedbacku mogu se kupiti u pretprodaji u muzičkoj prodavnici Happy House (tržni centar Kalča, I sprat) po ceni od 250 dinara, neposredno pre koncerta, na ulazu u klub koštaće 400 dinara. Koncert počinje u 23.30h.
S obzirom da Vrooom nastupa prvi put u Nišu u novoj postavi, bend želi da se počasti zajedno sa svojim obožavaocima, pa je organizovan Happy 45 minutes, dakle 45 min pre početka koncerta (22.45h) deliće se besplatno domaća rakijica (pa dok ne nestane :)

Povezana vest:  Enrike Iglesijas objavio prvi dvojezični album