Story i Rudolf u Ušću
Povodom dolaska svetski poznatog kuvara Rudolfa van Vina u organizaciji magazina Story , kanala 24kitchen i ambasade kraljevine Holandije u tržnom centru Ušće organizovano je takmičenje „Poslastičarska groznica“. Prijatelji, mediji i posetioci tržnog centra uzbuđeno su pratili takmičenje za najkreativnije ukrašenu tortu.
Kroz konkurs koji je trajao 15 dana, čitaoci su bili pozvani da pošalju fotografiju svoje ukrašene torte. Najboljih pet po mišljenju stručnog žirija imalo je priliku da uživo u tržnom centru Ušće ukrašava tortu pred Rudolfom, žirijem i medijima. Rudolf je pomagao finalistima u dekorisanju torti i ujedno bio deo žirija zajedno sa poznatim glumicama i kulinarkama Vesnom Čipčić i Goricom Popović.
Dok su se takmičari zabavljali svojim zadatkom za koji su imali ograničeno vreme, Rudolf je oblikovao centralnu tortu i družio se sa Beograđanima. Takmičar Dušan Jeličić iz Beograda, koji je najkreativnije dekorisao tortu bio je vredno nagrađen od strane organizatora događaja magazina Story, kompanije Imlek i kanala 24kitchen.
Beba Dragić, glavna i odgovorna urednica magazina Story, je tom prilikom izjavila :
„Nakon dolaska svetske filmske zvezde Majkla Medsena magazin Story nastavlja tradiciju dovođenja poznatih ličnosti u svom dobro poznatom stilu „Upoznajte poznate“. Ovoga puta to je poznata holandska i svetska kulinarska zvezda – Rudolf van Vin .
Povod za druženje sa Rudolfom u Beogradu je pored takmičenja „Poslastičarska groznica“ i izlazak specijalnog izdanja magazina Story 10.maja sa novim i vrlo maštovitim receptima koje je Rudolf ovom prilikom priredio za naše čitaoce.
Specijalni dodatak zvaće se Story kuhinjica (Mali kuvar Rudolfa van Vina), a osim njegove kratke biografije sadržaće njegovih 50 najboljih recepata od kojih su 33 slana jela: supe, povrće, meso, riba a 17 slatkiši.
U Story kuhinjici – malom kuvaru Rudolfa van Vina, biće zastupljene sve svetske kuhinje, između ostalog, holandska, italijanska, mediteranska, arapska pa će Storyjevi čitaoci imati priliku da upoznaju jedinstvenost ukusa internacionalnih kuhinja sa akcentom na upotrebu širokog spektra povrća, kao i vegetarijansku hranu koja se, pod njegovom devizom „easy meals“ priprema brzo i lako.