Stage visual

Depeche Mode danas u Nici počinju svetsku turneju

Depeche Mode večeras u Nici počinju svoju veliku svetsku turneju pod nazivom The Delta Machine Tour. Milioni fanova širom sveta očekuju ih na 73 koncerta u okviru ove ambiciozne turneje, a Beograd će u nedelju 19. maja biti po prvi put domaćin elektronskim velikanima. Svi detalji prvog koncerta Depeche Mode moći će da se prate iz minuta u minut na njihovom blogu depechemode.tumblr.com.
Vizuelni identitet turneje Depeche Mode potpisuje Anton Corbijn, čuveni fotograf i reditelj koji je režirao spotove Enjoy the Silence, Nirvanin Heart Shaped Box, kao i poznati film Control o pevaču benda Joy Division, Ianu Curtisu. Za dizajn svetla odgovoran će biti Paul Normandale, svetski priznat umetnik koji je samo prošle godine dizajnirao svetlosne efekte koncerata izvođača poput Coldplay, Norah Jones i Stone Roses.
Depeche Mode na turneju kreću sa preko dvadeset kamiona opreme i timom od preko 100 ljudi, a koji će uz pomoć veštih ruku domaćina koncerta svaka dva dana iznova praviti novi koncert za pamćenje!
Frontmen sastava Dave Gahan, pored već najavljenih evropskih i severnoameričkih koncerata, u intervjuu za muzički magazin Billboard otkriva da će u 2014. godini posetiti i Južnu Ameriku i Aziju: „Kada sad razmislim o tome, zvuči mi zastrašujuće, ali zaista želim da uživam u ovoj turneji. Nikada se ne zna da li će biti poslednja…“
Pre dolaska u Beograd, Depeche Mode će posetiti Tel Aviv 7. maja, Atinu 10. maja, Sofiju 12. maja, Bukurešt 15. maja i Istanbul 17. maja.
Za ulaznice za koncert Tuborg predstavlja Depeche Mode u Beogradu vlada veliko interesovanje, a očekuje se i veliki proj posetilaca iz regiona i inostranstva. Ulaznice za parter iznose 3990 dinara, za fan pit 5990 dinara i VIP 9900 dinara. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta www.gigstix.com i u Corner šopovima širom Srbije.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD

Ulaznice:
Parter: 3990 dinara
Fan pit: 5990 dinara
VIP: 9900 dinara
Online prodaja: www.gigstix.com
Prodajna mesta: Corner šopovi širom Srbije