Kao deo kampanje “Light Up Your Rings”, kompanija Huawei održala je gradsku trku kroz Pariz, sa ser Moom Farahom kao glavnim trkačem. Trka je imala cilj da inspiriše učesnike da postanu najbolja verzija sebe, i to sa stilom – uz Huawei pametne nosive uređaje kao što su Huawei Watch Fit 3 i Huawei Watch GT4 i njihove brojne inovativne fitness funkcije.

Mo Farah kao predvodnik trke

Gradska trka, kao događaj koji je obeležio početak kampanje Light Up Your Rings, počela je i završila se u Huawei flagship prodavnici u Parizu, gde se okupilo preko 40 trkača koji su istrčali kružnu rutu kroz grad. Pre početka trke, Farah je podelio svoja sportska iskustva i istakao kako su naučno zasnovane Huawei fitness funkcije unapredile njegov trening, ali takođe i učinile vežbanje pristupačnim i zabavnim za sve korisnike.

Povezana vest:  Otvorena renovirana Samsung laboratorija za razvijanje aplikacija u Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Nišu

„Uključivanje tehnologije u fitness rutinu omogućava nam da pratimo napredak i ostanemo motivisani, što je odličan način da sport učinimo pristupačnim i zabavnim. Pametni saveti i Huawei Activity Rings olakšavaju postizanje ličnih fitness ciljeva i održavanje zdravog i aktivnog načina života, pretvarajući moj trud i rad u opipljiv napredak“, izjavio je Mo Farah ovom prilikom.

Postanite najbolja verzija sebe uz nosive uređaje nove generacije

Sistem Activity Rings, koji je dostupan na najnovijim Huawei pametnim satovima Huawei Watch Fit 3 i Huawei Watch GT 4, dizajniran je sa idejom da osnaži korisnike i pomogne im da postignu svoj pun potencijal. Kroz kombinaciju naučno zasnovanih preporuka za trening i vizuelno privlačnog načina predstavljanja ključnih parametara, Huawei pametni satovi promovišu aktivan i zdrav način života, i inspirišu korisnike da na održiv način ostvare željene rezultate.

Ljubitelje trčanja će takođe obradovati i Huawei TruSport™ funkcije, koje nude prilagođene savete prema ciljevima korisnika. Planovi treninga generišu se na osnovu korisnikovog indeksa trkačke sposobnosti (RAI), koji obuhvata tempo, puls, udaljenost trčanja i druge faktore. Takođe, Huawei Watch Fit 3 i Huawei Watch GT 4 poseduju GNSS algoritam za naprednije i preciznije praćenje rute, tako da avanturisti mogu da otkriju nove trkačke rute.

Povezana vest:  LG predstavlja novu liniju smart televizora

Pored personalizovanih fitness funkcija, ova dva inovativna gedžeta donose i StayFit aplikaciju za upravljanje kalorijama, funkcije za praćenje sna, i još brojne praktične inovacije, a sve zahvaljujući Huawei TruSeen™ tehnologiji.

Oprobajte se u izazovu na Huawei Health aplikaciji i osvojite posebne pogodnosti

Ako vam je potrebna motivacija da probudite svoj sportski duh ili jednostavno volite takmičenje, obradovaće vas novost da je od danas na Huawei Health aplikaciji aktivan izazov Light Up Your Rings, Better Health Every Day. Ukoliko 5 uzastopnih dana ispunite sva tri segmenta na Activity Ring-u na svom Huawei pametnom satu (crveni za sagorevanje kalorija, žuti za vežbanje i plavi za kretanje), osvajate Huawei Store poene, koji vam donose popuste za kupovinu u Huawei prodavnici.

Povezana vest:  Počela zvanična prodaja nove HONOR pametne narukvice

Huawei flagship prodavnica u Parizu pruža dobrodošlicu turistima iz celog sveta

Od 26. jula do 11. avgusta, Huawei Flagship prodavnica u Parizu biće transformisan u Urban Lifestyle Lounge, gde će se održavati nedeljne radionice “Discover Huawei”, u cilju negovanja kulture sporta i promovisanja zdravog stila života. Takođe, korisnici koji urade Light Up Your Rings, Better Health Every Day izazov imaju priliku da osvoje limitirane poklone iz prodavnice. Pored toga, posetioci će moći da dobiju kreativno lasersko graviranje futrola za telefon, uživaju u osveženju ili dopune svoj uređaj, uz niz drugih pogodnosti koje ih očekuju u Huawei Flagship prodavnici.