Iz pera Emiko Džin stigla nam je nova ljubavna priča – nastavak romana Tokio, zauvek, koji je osvojio društvene platforme i vinuo se u sam vrh najprodavanijih knjiga na listi Njujork tajmsaTokio, svi moji snovi vratiće nas na pravo carsko venčanje, jer ljubav je u vazduhu!

Kada se sudare dva različita sveta, kako se uklopiti u oba a ne osećati se kao pravi autsajder, otkrila nam je devojka koja je ponovo pronašla vezu sa svojim davno izgubljenim porodičnim nasleđem.

Povezana vest:  Preminuo Raša Popov

Kada je saznala da je njen otac japanski prestolonaslednik, Izumi je preko noći postala princeza. Izborila se sa podmuklim rođacima, bestidnim medijima i carskim skandalom, i konačno pronašla mesto gde pripada.

Ima savršenog dečka: svog bivšeg telohranitelja. Njen pas, Tamagoči, živi sa njom u Tokiju. Čak su joj i roditelji obnovili romansu iz studentskih dana i sada su vereni. Carsko venčanje je na pomolu. Izumin život je ostvarenje sna. Ali…

Povezana vest:  Besplatna predstava i radionice za decu Nevid teatra iz Banja Luke - „Princeza Zlatka u Kraljevstvu boja"

Veće carske kuće odbija da odobri brak njenih roditelja, zbog toga što Izumi i njena majka nemaju odgovarajuće poreklo. A povrh svega, njen dečko donosi šokantnu odluku o njihovoj vezi. Na ivici da joj se čitav život iznenada raspadne, Izumi se zaklinje da će učiniti sve što je u njenoj moći da njeni roditelji dobiju srećan kraj. A to znači da će morati da unapredi svoje novostečene veštine princeze. Ali po koju cenu? Da li će uspeti da krene sopstvenim putem i sledi svoje srce?

Povezana vest:  Sokratovski dijalog između dva zanimljiva hominida - "Sapijens razgovara sa neandertalcem"

Emiko Džin je jedna od najprodavanijih autorki romana za mlade. Njene knjige su prevedene na više od trideset jezika i našle su se u izboru književnog kluba Ris Viderspun, kao i mnogih publikacija, među kojima su: Marie ClaireEntertainment WeeklyTimeCosmopolitanShondalandBustle

Roman Tokio, svi moji snovi potražite na sajtu vulkani.rs