Vulkančić je bogatiji za još dve magične bojanke Princeze i Vozila, koje će pružiti deci savršenu priliku da ispolje svoju kreativnost i maštu. Ove jedinstvene knjige omogućavaju malim umetnicima da se susretnu s predivnim svetovima, bilo da je reč o preslatkim princezama koje žive u bajkovitim kraljevstvima ili različitim vozilima koja ih mogu odvesti na uzbudljiva mesta.

Svaka princeza ima svoju priču i jedinstveni stil, i čeka da je malene ruke ožive pomoću specijalne olovke, u koju će sipati malo vode. Nijanse će se prelivati, stvarajući magičan efekat koji će oduševiti svako dete. Kada se stranice osuše, boje nestaju, što znači da se mali umetnici mogu ponovo posvetiti bojenju i otkrivanju novih mogućnosti.

Povezana vest:  BAUSHTELLË BALKAN TEMPLE stiže iz Ciriha u Beograd

Pored predivnih princeza, magične bojanke nas upoznaju i sa raznolikim vozilima. Deca mogu bojiti sve – od automobila, aviona, čamaca do fantastičnih letelica. Svako vozilo pruža priliku za igru mašte, podstičući mališane da razmišljaju o avanturama koje bi mogli doživeti dok putuju svojim omiljenim prevoznim sredstvima. Uz mogućnost da ožive svoje crteže, mališani će se zabavljati istražujući svet boja i oblika.

Povezana vest:  JEDNODNEVNA IZLOŽBA ERE MILIVOJEVIĆA: 4th of JULY - NATURAL AMERICAN SPIRIT

Jedna od najprivlačnijih karakteristika ovih magičnih bojanki je to što omogućavaju uživanje u kreativnosti bez nereda. Bilo da se deca upuste u bajkoviti svet princeza ili uzbudljive avanture u omiljenim vozilima, svaki trenutak proveden uz ove bojanke je prilika za otkrivanje, stvaranje i uživanje u čaroliji umetnosti.

Vulkančić je ranije objavio Magična bojanka: Bebe životinja.

Magične bojanke Princeze i Vozila potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Povezana vest:  Manifestacija „Noć muzeja“ 15.maja otvara vrata kulturnih institucija širom Srbije