Na sajtu vulkancic.rs čeka vas kolekcija pažljivo odabranih knjiga, među kojima su edukativni naslovi koji bude istraživački duh, zvučne slikovnice bogate ilustracijama, knjige sa aktivnostima i još mnogo toga – od najlepših klasičnih bajki koje mame osmeh i modernih avanturističkih romana do priručnika i enciklopedija koje otkrivaju mnoge tajne. Vulkančić vas poziva da iskoristite neodoljivu akcijsku ponudu i do 3. oktobra uživate u sniženju od 50% na odabrana izdanja. Dostava knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Sve knjige koje su na akciji možete potražiti putem linka, a Vulkančić je izdvojio nekoliko naslova.

Knjiga Zaviri i istraži: Vesela bašta poziva decu da istražuju svet životinja kroz šarene ilustracije i zabavne tekstove. Saznajte ko organizuje žurku, ko ima čas pevanja, a ko je nestašan. Knjiga kombinuje zabavu i učenje na kreativan način. Osim toga, pruža priliku za razgovor o prirodi i životinjama, podstičući mališane da razvijaju svoju maštu i radoznalost.

Povezana vest:  "Ja to tamo pevam" - pesnička autobiografija Dušana Kovačevića

U uzbudljivom dečjem romanu Amari i Presudna igra, neustrašiva heroina se suočava s novim izazovima nakon što je spasla brata Kvintona i natprirodni svet. Iako želi da letnji odmor provede bezbrižno, kletva koja preti njenom bratu i dalje nije skinuta, a mržnja prema njenoj vrsti je sve veća. Saznajte ko će biti novi naslednik Noćne braće i odrediti budućnost čarobnjačke vrste kada se Presudna igra završi.

Povezana vest:  Miodrag Krivokapić najbolji na festivalu "Milivoje Živanović"

Knjiga Mislite kao Albert Ajnštajn predstavlja jedinstven vodič koji balansira između priručnika i laboratorije. Putujući u prošlost, istražićete um velikog naučnika i analizirati odakle potiče njegova genijalnost i kako se ona prepliće sa strašću, umetnostima, maštom i intuicijom. Kroz Ajnštajnov način razmišljanja naučićete kako da izvučete najbolje iz svog uma.

Upustite se u neverovatnu avanturu uz Supervežbanku sa brojnim zanimljivim aktivnostima, zadacima i stranama za crtanje i bojenje. Ova knjiga je idealna za razvijanje sposobnosti rešavanja problema, usmeravanje pažnje, vežbanje memorije i unapređivanje motornih veština.

Povezana vest:  Izložba slika Fride Kalo u Berlinu

Interaktivna knjiga Prvih 100 životinja sa prozorčićima omogućava mališanima da istražuju životinjski svet, otkrivajući pritom zanimljive informacije o svakoj od 100 predstavljenih životinja. Knjiga predstavlja inovativan pristup učenju koji podstiče radoznalost, razvoj jezičkih veština i pomaže razvoj finih motornih veština, jer otvaranje prozorčića zahteva preciznost i koordinaciju.

Ove i mnoge druge dečje naslove možete kupiti upola cene do 3. oktobra putem sajta vulkancic.rs.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 20. septembra do 3. oktobra na sajtu vulkancic.rs.

** Odabrani Vulkančić naslovi su na popustu od 50%.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.