Regionalna hip-hop zvezda Micka Lifa predstavlja samouveren singl „Bitchka Lifa“ na kom njena neprikosnovena harizma blista jače nego ikada! U svom tipičnom stilu repovanja, Micka Lifa i ovoga puta donosi smelu liriku protkanu humorom i zabavom, a njena zarazna energija čini ovu pemu savršenom za letnje noći ispunjene noćnim provodom. Producent pesme je muzičarkin redovni saradnik Thicc Boi, odnosno Danilo Crnojević, a pored numere, od 11 časova je dostupan i uzbudljiv muzički video na zvaničnom Micka Lifa YouTube kanalu.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Pesma je inspirisana hip-hop muzikom sa početka 2000-ih godina i u osnovi je trebalo da se zove „Micki Elliot“ kao omaž reperki Missy Elliot. Ono što me je učinilo tinejdžerski srećnom u vezi sa ovom pesmom je to što sam posle bezmalo 10 godina ponovo radila sa čuvenim veteranom rep muzike – Tatulom, ovaj put na spotu. Tatula je originalan reper iz Novog Sada kod koga sam snimila prvu pesmu u životu i koji mi je možda i najviše pomogao da se snađem dok sam bila na samom početku. Proteklih godina Tadži se aktivno bavi video produkcijom, a u ovom spotu pokazao je da su njegova profesionalnost i talenat prisutni u različitim medijima. Takođe sam bila postiđena od sreće kada su me moji prijatelji, plesači iz Plesnog udruženja GROOVE iz Novog Sada, svim srcem podržali i došli u KC Lab da pre svega uživamo, a onda i da kidamo i snimamo. Za kraj mnogo hvala i Guvernanta baru iz Beograda čije domaćinke su takođe otvoreno ustupile prostor“, izjavila je Micka Lifa povodom novog singla i muzičkog videa.

Povezana vest:  Džastin Biber piše pesme za Selenin sledeći album

Milica Sekulić, reperka i treperka iz Novog Sada koja nastupa i stvara pod pseudonimom Micka Lifa, je na domaćoj hip hop sceni od 2015. godine. Njeno stvaralaštvo može se  okarakterisati kao negovanje lokalnog slenga i savremene treš estetike u okviru zabavnog karaktera. Inspiraciju za svoje tekstove, muziku, kao i vizuelni identitet, pronalazi u segmentima domaće i strane hip hop scene, a neki od elementarnih uticaja su MTV hip-hop i pop estetika iz perioda 90-ih i ranih 2000-ih godina. Krucijalnu ulogu takođe poseduje i rejv kultura, sa tehno i psihodelik trensom na čelu, kao i vizuelne igre u opsegu pomenutih žanrova.

Povezana vest:  REGGAE I ROCK FESTIVALSKI VIKEND

Pored pesama, muzički spotovi su prostor u kom Micka pronalazi način da se izrazi, naročito jer učestvuje u idejnom i produkcijskom delu realizacije svakog videa – od smišljanja lokacija, dobijanja dozvola, komunikacije sa ljudima, pravljenja koncepta, pa sve do biranja stajlinga. Proteklih godina beleži nastupe na prestižnim festivalima u zemlji i regionu, poput EXIT festivala, Sea Dance u Crnoj Gori, Stud festa, Street vision, Zastave budućnosti i drugih. Novim singlom Micka se zagreva za predstojeću sezonu i nema sumnje da je uspeh ove godine tek čeka!

Povezana vest:  Selin Dion hospitalizovana iz predostrožnosti

Izdanje „Bitchka Lifa“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://mickalifa.lnk.to/BitchkaLifa

Foto: Universal Music Serbia