Slavni reper i kantautor mgk proslavlja petu godišnjicu svog izuzetno hvaljenog albuma „Hotel Diablo“ novim numerama u okviru izdanja „Hotel Diablo: Floor 13 Edition“! Album ispunjen globalnim hitovima osvežen je ne samo novim pesmama, već i novim verzijama starih hitova poput dueta „Glass House“ sa Naomi Wild. Uz izdanje, objavljen je i muzički video za novu verziju slavnog singla „I Think I’m OKAY“ na kom se umetniku pridružuje YUNGBLUD.

Povezana vest:  Dubioza Kolektiv je na svom YouTube kanalu objavila novi video spot za pesmu “Kafana”

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Pet godina kasnije, „Hotel Diablo“ dobija svoj nastavak. Verujete li da je već prošlo pet godina? Ovo je ljubavno pismo od nas za vas – muzički video za pesmu „I Think I’m OKAY“, najavio je umetnik na svom zvaničnom Instagram profilu povodom objavljivanja novog izdanja, kao i spota sa YUNGBLUD-om.

Peta godišnjica izdanja koje je proslavilo repera poseban je povod da umetnik svoje slušaoce časti ne samo novim pesmama, već će pevač svoje fanove dočekati i u svom lokalu 27 Club Coffee Shop u Ohaju, gde će se takođe prodavati nove stvari specijalno dizajnirane za ljubitelje izdanja. Umetnik je u poslednje vreme slušaoce u više navrata častio obradama snimljenim u intimnoj atmosferi svog doma, a objavljena je i nova verzija hita „BMXXing“ u specijalnoj verziji na kojoj se mgk-u pridružio slavni muzičar Travis Barker. Dok ne stigne nova muzika jednog od omiljenog repera, specijalne edicije su tu da podsete da ovaj kantautor ima karijeru ispunjenu hitova!

Povezana vest:  Adel: Privlači me Rijana

Izdanje „Hotel Diablo: Floor 13 Edition“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/mgkHotelDiabloFloor13

Foto: Universal Music Serbia