Veliki povratak jedne od najomiljenijih kraljica pop muzike – Katy Perry predstavlja odvažan singl „WOMAN’S WORLD“ čija neprikosnovena ženska energija najavljuje muzičarkin novi album! Lirika numere poručuje da je došlo vreme za matrijarhat, a pop zvuk koji prati numeru jasno poručuje da se Katy neće odvojiti od žanra koji ju je cele protekle decenije držao na samom vrhu muzičke industrije. Uz singl, objavljen je i eurofičan muzički video čiju režiju potpisuje Charlotte Rutherford.

Povezana vest:  Rambo Amadeus u Domu sindikata

GLEDAJ VIDEO OVDE

Imala sam nameru da napravim odvažan, trijumfalan album ispunjen pozitivnom energijom i plesnim pop zvukom. Naziv „143“ nosi numerološku simboliku ljubavi koju sam htela da prenesem“, poručuje Katy Perry i ovom prilikom zvanično najavljuje svoj šesti studijski album „143“ koji će svetlost dana ugledati 20. septembra.

Kao vlasnica nekih od najvećih hitova 2010-ih, Katy Perry nosi status neprikosnovene pop ikone, a njen album „Teenage Dream“ iz 2010. godine otvorio je novu eru pop muzike i smatra se jednim od najuticajnijih izdanja ovog veka. Ovom albumu prethodio je i ništa manje uspešan projekat „One of the Boys“ na kom su se našli globalni hitovi „I Kissed a Girl“ i „Hot N Cold“, a 2013. godinu obeležilo je muzičarkino najzrelije izdanje, „PRISM“, koje je takođe iznedrilo brojne hitove. U narednim fazama svog umetničkog razvoja Katy je objavila albume „Witness“ i „Smile“, a novi singl označava veliki povratak žene čija muzika je obeležila generacije!

Povezana vest:  Reper Lil Vejn boluje od epilepsije

Izdanje „WOMAN’S WORLD“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/KatyPerryWomansWorld