Pevačica Josipa Lisac održala je sinoć koncert u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ u Beogradu.

Umetnica je na podijumu dočekana uz glasne ovacije publike koja je ispunila ceo koncertni prostor beogradske bašte. „Hvala sto ste došli. Želim vam svako dobro i da dobijete poruke kroz pesme koje vi poznajete zapravo. Tu su velika prijateljstva kroz muziku…“, poručila je kratko Lisac pre početka koncerta.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Nastup je počeo pesmama „Boginja“, „O jednoj mladosti“, „Sreća“, „Hiljadu razloga“ i „Gdje si ti“. Zatim su kroz razgovor sa pubikom i umetnici svojstven komičan stendap usledili hitovi „Dunav“, „Danas sam luda“, „Vjerujem ti sve“, „Ne prepoznajem ga“, a otpevala je i novu pesmu „Kratka vijest“.

Povezana vest:  EXIT Festival sa Svetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija, sa Petrovaradinske tvrđave lansira projekat Life Stream!

Ni kiša koja je pri kraju koncerta počela da pada nije sprečila ljubitelje njenog specifičnog glasa da uživa u njenom virtueznom nastupu. Izvela je i pesme „Magla“, „Ležaj“ i „Ispočetka“.

Nakon nastupa u Mts dvorani u martu, niz beogradskih nastupa Lisac je nastavila večeras sa publikom koja je pevala njene pesme od početka do kraja.

Povezana vest:  Jedan od najmoćnijih nastupa u istoriji Exita: Skrillex

Kraj koncerta obeležile su glasne ovacije i gromoglasan aplauz.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images