Višestruko nagrađivana mlada umetnica Billie Eilish u petak je objavila spot za „BIRDS OF A FEATHER“, najslušaniju pesmu sa njenog trećeg studijskog albuma „HIT ME HARD AND SOFT“.

GLEDAJ MUZIČKI SPOT OVDE

Režiju muzičkog spota potpisuje Aidan Zamiri, koji je nedavno radio sa Charli XCX na njenim spotovima za „360“ i „Guess“. Kada je „BIRDS OF A FEATHER“ u pitanju, odlučili su se za vrlo minimalistički stil, ali pun metafora i kreativnog oslikavanja toksične ljubavi o kojoj govori sama pesma.

Povezana vest:  Milan Petrović quartet u Pančevu

Gledajući spot„BIRDS OF A FEATHER“, stiče se utisak da je u njemu prikazana personifikacija osećaja lude zaljubljenosti i obuzetosti ljubavlju, kada je osobi svejedno gde će je to odvesti, čak iako to znači da će završiti povređena.

POGLEDAJ BEHIND THE SCENES OVDE

Spot„BIRDS OF A FEATHER“ je objavljen samo nekoliko dana pre početka turneje HIT ME HARD AND SOFT: THE TOUR, a prvi koncert održan je 29. septembra u Kvebeku, odakle će nastaviti sa nastupima po severnoameričkom kontintentu uključujući tri već rasprodata koncerta u Madison Square Garden-u. Album „HIT ME HARD AND SOFT“ do sada ima 4,7 milijardi globalnih strimova, dostigao je 1. mesto u čak 25 zemalja i zvanično postao najuspešniji projekat u njenoj karijeri.

Povezana vest:  Džordž Majkl iz zatvora: "Ne dobijam specijalan tretman"

 Izdanje „BIRDS OF A FEATHER“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:  https://umrs.lnk.to/BillieEilishBirdsOfAFeather

Foto: Petros Studio