Katarina Bogićević Kejt, talentovana pop autorka i glumica objavila je prvi singl „Ruža“ za izdavačku kuću Mascom.

U novom singlu Kejt se bavi temama koje joj poslednjih godina okupiraju pažnju. Afirmacija i osnaživanje žene, njenih osećanja i međusobno razumevanje u partnerskim odnosima omogućavaju oslobađanje njene unutrašnje energije koja, tako slobodna, doprinosi široj harmoniji u zajednici. „Ruža“ u pesmi simbolizuje procvat, otvaranje i raskoš koju svaka žena nosi.

„Moja pesma predstavlja slavlje lepote u ljubavi. Kada se dve duše skroz upoznaju kroz intimu i kad se desi balans muške i ženske energije, magija se stvori. Kreacija. Kada muškarac poštuje i neguje žensko srce, ona cvjeta u svojoj ženstvenosti – razigranoj, kreativnoj i punoj života,“ izjavila je Kejt.

Povezana vest:  Promocija albuma grupe The Frajle - "B STRANA LJUBAVI" i koncerti u Beogradu i Novom Sadu u humanitarnoj noti

Katarina se pored muzike i glume bavi svesnošću i radu na sebi. Drži radionice sa ženama i muškarcima u kojima radi na oslobađaju stida, srama i trauma kroz pokret tela. Njena želja je da svojom muzikom dodirne srca publike širom sveta i da inspiriše ljude da budu uporni, da rade na sebi i pronađu svoju autentičnost.

„U ovom spotu ćete videti Kejt koja je spoznala moć prihvatanja sebe, svoje senzualnosti, seksualnosti i razigranosti. Čista emocija i ljubav,“ dodala je umetnica.

Povezana vest:  Pol Veler kreira za Lijama Galagera

Katarina Bogićević Kejt počela je da se bavi muzikom sa samo 3 godine. Sa 12 godina nastupila je u emisiji „Ja imam talenat“, gde je osvojila 4. mesto. Ubrzo nakon toga, dobila je glavnu ulogu u seriji „Folk“. Sa 16 godina učestvovala je u popularnom TV šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“, gde je u jednoj epizodi zauzela prvo mesto. Katarina je takođe uspešno predstavljala Crnu Goru na nekoliko međunarodnih takmičenja. Glumačku karijeru nastavila je prošle godine ulogama u serijama „Pohota“ i „Crna svadba“.

Povezana vest:  Debi album grupe Bidi Aj od februara

Singl „Ruža“ je prva pesma sa predstojećeg EP-a koji će Kejt izdati u narednom periodu za Mascom. Pesma je dostupna na svim striming servisima, a video može da se pogleda na Kejtinom YouTube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=90jZxt0hRHg

Foto: Asja Zec