Talent agencija Slavic Artists Management sa ponosom najavljuje premijeru triler serije ‘Ožiljak‘ u kojoj će publika imati priliku da vidi Mladena Sovilja, Stefana Kapičića, Marka Todorovića i Vučića Perovića. Glumačkoj postavi se pridružuju i Milena Radulović i Goran Šušljik, kao i španski glumci Juanlu Gonzalez i Luis Fernandez.

Prve dve epizode serije premijerno će biti prikazane večeras u 22:45 na španskom kanalu RTVE, obećavajući uzbudljiv spoj napetosti, emocija i intrige.

Povezana vest:  „Pao“ još jedan milion u Poteri! Mlade nade odbranile 1 160 000

‘Ožiljak‘ prati priču o Simonu, povučenom IT geniju, koji se nakon susreta sa Irinom, misterioznom Ukrajinkom sa mračnom prošlošću, upliće u opasnu mrežu laži i osvete. Njihova veza se razvija u digitalnom svetu, istražujući složenost modernih romansi kroz aplikacije za upoznavanje, algoritme i mračne tajne koje ih povezuju.

Producirana od strane sve brže rastuće evropske produkcijske kompanije Asacha Media, ‘Ožiljak‘ je koprodukcija španske produkcijske kuće Plano a Plano Dopamine, i srpske produkcije Adrenalin. Serija je predstavljena u saradnji sa španskim javnim emiterom RTVE, Prime Video Spain i Telekom Srbija, obeležavajući prvu saradnju ovog obima između Španije i Srbije.

Povezana vest:  Nova epizoda serije “Porodilište - Ujedinjeno Kraljevstvo” na TLC kanalu

Slavic Artists Management, prva srpska talent agencija koja zastupa afirmisane, ali i nove talente iz celog Balkana i drugih zemalja, ponosna je što može da predstavi raznovrsan izbor talenata koji uključuje glumce, reditelje i scenariste. Posvećenost agencije negovanju međunarodnih saradnji ogleda se u učešću njenih klijenata u projektu ‘Ožiljak’, seriji koja predstavlja značajnu prekretnicu u predstavljanju lokalnih talenta internacionalnom tržištu.

Povezana vest:  BRZA, LAKA I SLASNA JELA UZ EMISIJU BROTHERS GREEN: EATS!

Foto: David Herranz