U septembru na AXN i AXN Spin stižu dva uzbudljiva naslova. Kultna serija NCIS u svojoj će 18. sezoni doneti nove slučajeve Leroya Jethroa Gibbsa i njegovom tima, dok će Spin premijerno prikazati prvu sezonu „Kako se postaje ubica“, uzbudljivog true crime dokumentarca koji predstavlja deset slučajeva od kojih se ledi krv u žilama.

 Regionalna premijera „Kako se postaje ubica“

Kako postati ubica preispituje što nekoga pretvara u ubicu i razne okidače koji ih mogu transformirati u zločinca i razmatra je li netko jednostavno rođen da ubija. Kroz serijal vodeći forenzički i kriminalistički stručnjaci istražuju psihu ubice, razgovaraju s onima koji su direktno uključeni u svaki slučaj kako bi otkrili zajedničke znakove i događaje koji bi mogli dovesti do toga da neko vama blizak skriva „ubicu u sebi.“

Povezana vest:  Nova serija na RTS1 “Pansion Evropa” na zabavan način razotkriva najčešće mitove o Evropskoj uniji

Serijal će predstaviti ukupno 10 slučajeva, od teenagera koji su počinili umorstvo do serijskih ubica, a na AXN Spinu će se emitovati od 10. septembra u dnevnim terminu od četvrtka do nedelje s početkom u 20:10.

„NCIS“ – 18. sezona!

Obožavani serijal „NCIS“ na AXN stiže sa svojom 18. sezonom. Kad god je počinjen zločin povezan s mornaricom, istraga je poverena elitnom ogranku mornaričke kriminalističke službe na čelu s autoritativnim specijalnim agentom Leroyjem Jethro Gibsom (Mark Harmon), koji je oko sebe okupio vrhunski tim istražitelja. Kriminalistički istražitelj ne koristi uobičajene metode kako bi uhvatio zločince i rešio slučaj pa uz sebe želi samo ljude kojima beskrajno veruje, među kojima su izuzetno talentovani komjupterski stručnjak Timothy McGee (Sean Murray), specijalni agenti Nick Torres (Wilmer Valderrama) i Ellie Bishop (Emily Wickesham) te psiholog dr. Jack Sloane (Maira Bello). U ovoj sezoni kao glavne teme provlače se Gibbsovo suočavanje s prošlosti, borba za pravdu i navigiranje profesionalnih i privatnih života svih članova tima unatoč mnogim neočekivanom događajima, kao i lojalnost, povjerenje i brojne moralne dileme.

Povezana vest:  Serija "Cvat lipe na Balkanu" od večeras na RTS-u

Ukupno 16 novih epizoda biće emitiovano od 10. septembra, po dve epizode u nedeljnom terminu četvrtkom od 21:00.

Foto: Sonja Flemming/CBS ©2020 CBS Broadcasting, Inc.