Četiri para stavljaju svoju ljubav i posvećenost na probu u najnovijoj TLC seriji o vezama, „Zabranjena ljubav“.

Krenite na putovanje ljubavi i vere u potpuno novoj TLC seriji o vezama „Zabranjena ljubav“, koja prati četiri iskreno zaljubljena para, ali suočena sa velikom preprekom koja komplikuje njihove odnose — religijom. Pripadnici različitih veroispovesti, jedan od partnera prelazi u veru drugog, ili odlučuje da se potpuno odrekne kulture i tradicije svoje porodice. Suočeni sa tako intenzivnim tradicionalnim razlikama, da li će njihovi odnosi izdržati izazove prelaska u novu veru, ili će ljubav posustati pod pritiskom? Ova intrigantna priča o vezama i preprekama koje ih oblikuju ima svoju premijeru u nedelju, 21. septembra, na striming platformi Max i na TLC kanalu od 21 sat.

U seriji „Zabranjena ljubav“, videćemo šta se dešava kada sin pentekostalnog propovednika izlazi sa muslimankom, ortodoksni Jevrejin se udvara devojci katoličke veroispovesti, Amiš započinje vezu sa ženom koja nije Amiš, a musliman nalazi ljubav sa konzervativnom katolkinjom.

Ilaj i Lori

„Ortodoksni Jevreji tradicionalno ne izlaze sa devojkama koje nisu Jevrejke, ali ponekad se u životu desi da momak Jevrejin zavoli italijansku katolkinju,” kaže Ilaj. Ultimatumi su prisutni, a Ilaj priznaje: „Jedini način da ova veza uspe je da Lori pređe u judaizam.”

Ešli i Mohamed

Ešli, koja dolazi iz Džeferson Sitija, Misuri, priznaje da je njeno odrastanje bilo „belo, konzervativno i katoličko”, pa možete zamisliti šok kada je objavila da se udala za muslimana. O svom trenutnom načinu života, Mohamed kaže da „ne pije i ne jede svinjetinu“, ali se „moli pet puta dnevno“. Kada ga Ešli pita: „Dakle, misliš da ne mogu da budem dobra žena ako nisam muslimanka?” Mohamed jednostavno odgovara: „Da.”

Povezana vest:  Od Zemljana do Marsovaca - Druga sezona serijala “Mars” na kanalu National Geographic

Lindzi i Elmer

Elmer kaže da je „odrastanje među Amišima bilo kao život u 19. veku. Nisam znao za seks dok nisam napunio 18 godina.” Lindzi priznaje da je brak sa Amišem drugačiji nego što je očekivala i tokom jedne svađe mu kaže: „Očekuješ da budem tvoja mala amiška domaćica?”

Lensa i Kris

Kris se pita da li je moguće da par ima dve različite religije, dok Lensa kaže: „Prešao je granicu kada je pokušao da me preobrati.”

Povezana vest:  Serijal "Dr Džef: Veterinar Stenovitih planina" vraća sa drugom sezonom

Njihove religije, tradicije i uverenja su različiti, ali ljubav i povezanost su ih spojili. Da li će ovi parovi uspeti da pronađu zajednički jezik i podignu svoje odnose na viši nivo — ili će pritisci porodica i preobraćenje u jednu veru biti prevelik teret za njih?

„Zabranjena ljubav“ ima svoju premijeru u nedelju, 21. septembra, na Max striming platformi i u 21h na TLC-u.

Foto: Warner Bros. Discovery