Sve sunčaniji dani uveliko nagoveštavaju dolazak najtoplijeg godišnjeg doba, dok nas temperatura vazduha prethodnih dana navodi na razmišljanje o uživanju kraj vode.

Ukoliko već pripremaš svoje kofere za morske destinacije, vikend kraj reke ili si u potrazi za kupaćim kostimom za dane provedene na gradskim bazenima, predstavljamo ti izbor modela u kojima ćeš se u svakom trenutku osećati udobno i u trendu.

Jednodelni kupaći Bikini u narandžastoj boji (gornji deo i donji deo) Tropical Bandeau bikini (gornji deo i donji deo) Koralno-beli prugasti bikini (gornji deo i donji deo) Cheeky bikini sa mermernim printom (gornji deo i donji deo)

Povezana vest:  DR. OETKER PALENTA BRZO I LAKO

Za devojke koje svoj letnji stil definišu kroz romantičan i pomalo nomadski modni izraz, najnovija kolekcija brenda Superdry donosi Cheeky bikini sa mermernim printom, modele sa koralnim i tropskim dezenima, ali i nezaobilazne jednodelne krojeve i kupaće sa prepoznatljivim logotipom brenda.

U muškoj liniji dominiraju crvene, narandžaste i plave nijanse, kao i dezeni inspirisani morskim destinacijama.

 Maslinasti muški šorts Crveni Hawaiian 17″ šorts Tegert Hawaiian 17″ šorts Photographic 17″ relaxed fit šorts (plavo-roze) Photographic 17″ relaxed fit šorts (narandžasto-crni)

Povezana vest:  New Yorker otvorio novu prodavnicu u Beogradu!

Kolekciju za leto 2024. možete da pronađete u prodavnicama Superdry u Knez Mihailovoj 33 i šoping centrima Galerija i BEO u Beogradu, kao i u šoping centru Promenada u Novom Sadu.

Novi Superdry modeli dostupni su i u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

O brendu

Britanski brend Superdry prošle godine je proslavio dve decenije postojanja. Zaljubljenici u uličnu modu, Džulijan Dankerton i Džejms Holder, započeli su 2003. godine kreativnu saradnju koja je izrasla u multinacionalnu modnu marku. Brend je postao prepoznatljiv po jedinstvenoj fuziji britanskog street style-a sa japanskim grafikama, kao i po vintage koloritu i krojevima koji pristaju različitim stilovima odevanja.

Povezana vest:  GALERIJA PROGRES – izložba “USPEH STVARAN RUKOM” kolektivna izložba stari i tradicionalni zanati srp