Od subote 6. jula od 10 časova u AVA Shopping Parku, kod robne kuće IKEA, sa radom je počeo najveći zabavni park u regionu “Skakaonica”, koji nudi oko 25 različitih atrakcija, od kojih su neke jedinstvene u celoj Evropi.

Ova vest obradovala je mnoge, posebno jer “Skakaonica” nudi sadržaje za čitavu porodicu, što su prepoznali i prvi posetioci. Prostirući se na gotovo 5.000 kvadratnih metara, ovaj zabavni park nudi niz inovativnih i uzbudljivih aktivnosti od ogromnih trambolina, preko zidova za penjanje, tobogana, Air-bag zone, do skakaonica povezanih sa virtuelnom realnošću, i još mnogo toga.

Mama dvoje dece, digitalna kreatorka Mila Vujisić, istakla je značaj postojanja ovakvog mesta u ogromnom zatvorenom prostoru, pa organizacija dana ne mora da zavisi od vremenskih uslova, koji su posebno nepredvidivi u ovom periodu.

– Ovo je mesto gde sigurno možemo dovesti decu, bez obzira na to da li je napolju 38 stepeni ili pada kiša. Nešto slično nisam nikada videla, ovoliko atrakcija, i to na oko 5.000 kvadratnih metara – oduševljena sam! Najviše mi se dopadaju tramboline, ali zadivili su me i veliki tobogani. Značajna je prednost da je sve na jednom mestu, pa ne morate da idete za zip line na jedno mesto, za tobogane na drugo, itd. – istakla je Vujisić.

Povezana vest:  Dva PRiznanja za McCann Erickson Public Relations

Milan Maglov naglasio je da je ovo dobar način za sve da se istinski dobro zabave – od najmlađih do najstarijih, kojima ovakva aktivnost može biti i odličan način da se oslobode stresa i nasmeju.

– Prostor je ogroman i prepun sadržaja, za sva doba i uzraste. Od svega što sam ikada video, “Skakaonicu” najviše izdvaja veličina – nikad nisam iskusio ovako nešto. Iznenadili su me i noviteti kao što je VALO JUMP, koji je povezan sa virtuelnom realnošću, pa možete odmah da vidite i svoj lik u realnom vremenu, kao i fantastična VALO ARENA – naveo je Maglov.

Njegovu pažnju privukle su i rođendaonice, odnosno prostori za team buildinge i sastanke, a od svih atrakcija najviše mu se, kako je rekao, prostor za slobodan pad.

I drugi posetioci mogli su da vide dodatne prostorije i saznaju da je u ovom zabavnom parku moguće organizovanje i najboljeg provoda za mališane, ali i odrasle. Naime, “Skakaonica” poseduje čak pet velikih rođendaonica, odnosno zasebnih privatnih prostorija za proslavu rođendana i team buildinge.

Najmlađi posetioci uživali su u posebno dizajniranoj igraonici koja se prostire na 1.000 metara kvadratnih, opremljenih mekim podlogama, toboganima i raznim drugim atrakcijama, gde se deca igraju, ali i uče i istražuju.

Povezana vest:  Osmi beogradski karneval brodova u subotu

Mnogi su predah potražili i u prostranom “Skakaonica Cafe-u” koji je smešten u centralnom delu zabavnog parka, pa posetioci mogu da se opuste i osveže dok uživaju u pogledu na svoje najdraže i živahnu atmosferu. Objekat je pet friendly, tako da su ovo čudo koje spaja sve generacije došli da vide čak i pojedini ljubimci.

Inspiraciju da naprave ovaj zabavni park Ana i Bojan Cvilak došli su prilikom posete jednom od najvećih zabavnih parkova u Švedskoj, nakon čega su istraživali šta se sve nudi na evropskom i svetskom tržištu. Od tada je prošlo oko četiri godine, koliko je trebalo da se ova ambiciozna i neverovatna ideja realizuje.

– “Skakaonica” je spoj svih oko pedeset zabavnih parkova koje pratimo globalno, i predstavlja pravi centar zabave ne samo za Beograd, već i za Srbiju i region. U ovom trenutku ne postoji moderniji, veći i kvalitetniji zabavni park po pitanju sadržaja i konstrukcije svega, a naš zabavni park jedinstven je i u Evropi – istakao je Bojan Cvilak.

Konkretna realizacija krenula je kada su pre oko dve godine našli odgovarajući prostor, a u sam projekat uključeno je oko stotinak ljudi – arhitekte, dizajneri, proizvođači…

Povezana vest:  BUDUĆNOST KAFE – DA LI ĆE KAFA 2050. GODINE BITI DOSTUPNA SVIMA?

– Najizazovnije bilo je da se nakon pandemije virusa korona razbije strah od ulaganja i pronađe podrška. Prvi zabavni park otvorili smo tri nedelje pre proglašenja pandemije, što je veoma težak period za jedan biznis. Imali smo sreću da se dosta kockica poklopilo, ali taj oporavak i vraćanje u način razmišljanja koji je postojao pre pandemije bio je najteži deo – naglasio je Cvilak.

Podsetimo, prvi zabavni park “Skakaonica” otvoren je na Dorćolu 2020. godine i ubrzo je stekao status omiljenog mesta za rekreaciju i zabavu među decom i odraslima širom Srbije.

Radno vreme “Skakaonice” u AVA Shopping Parku je od ponedeljka do petka od 11 do 21 čas, a vikendom od 10 do 21 čas. Prevozom se može doći linijom javnog gradskog prevoza broj 70, koji kreće sa Bežanijske kose.

Kolima se dolazi auto-putem Beograd-Niš, a isključenje je kod petlje Tranšped, pored Robne kuće IKEA, gde je posetiocima obezbeđeno više od 1.700 parking mesta.

Posetite “Skakaonicu” i doživite čaroliju jednog od najuzbudljivijih zabavnih centara u Evropi, i otkrijte šta će baš Vas najviše oduševiti!