Leto je u punom jeku, termometri govore da je ova sezona među najtoplijima ikad! Zato je tu Grand Black‘n’Easy, da vrele dane pretvori u pravu avanturu i odvede vas na putovanje kakvo zaslužujete! Da li ste se već prijavili za nagradnu igru: „UZ BLACK N EASY PUTOVANJE TI SE BLIŽI“? Ukoliko niste, to možete uraditi do 25. avgusta do kraja dana i tako postati kandidat za neku od mnogobrojnih vrednih nagrada!

Povezana vest:  Hajde da imamo vremena za igru

Šta sve možete osvojiti? Pored glavne nagrade – vaučera za putovanje u vrednosti od 3.000 evra, najsrećniji biće u prilici da osvoje i brojne vredne nedeljne i dnevne nagrade: GoPro kamere, multifunkcionalne rančeve, kofere i mnoge druge nagrade. Nije slučajno što su svi ovi vredni pokloni „UZ BLACK N EASY PUTOVANJE TI SE BLIŽI“ nagradne igre osmišljeni tako da svako putovanje učine uzbudljivijim i lepšim. Black‘n’Easy je prepoznatljiva prava turska kafa koja je savršen saputnik i saveznik na svakom putovanju, jer se priprema veoma jednostavno: dovoljno je samo sadržaj kesice preliti vrelom vodom, promešati i vaša kafa je spremna. Zato, u svakom slučaju ne zaboravite da u svoj prtljag ubacite nekoliko kesica gde god vas put nanese ovog leta!

Povezana vest:  Znanje u vođenju crowdfunding kampanja šansa za srpsku gejming industriju

Kako se prijaviti na nagradnu igru? Veoma lako. Kupite bilo koji od Grand Black’n’Easy proizvoda  u minimalnoj vrednosti od 250 dinara, zatim instalirajte novu Grand kafa aplikaciju i nakon brze registracije i prijave, jednostavno skenirajte fiskalni račun i čekajte naredno izvlačenje!

Požurite, prijave su u toku! Učinite ovo vrelo leto nezaboravnim!

Uz Black’n’Easy, putovanje ti se bliži!

Povezana vest:  Zorana Mihajlović: Neće biti kašnjenja u gradnji robne kuće Ikea