Svetska senzacija „C’est la Magie” tera i mlađe i starije da poveruju u nemoguće uz visokotehnološke iluzije i neponovljive čarolije, uz učešće publike, a uskoro počinje i prodaja ranih ulaznica.

Petorica najtalentovanijih svetskih iluzionista ove jeseni dolaze u našu zemlju sa fascinantnim spektaklom „C’est la Magie”. Zvezdana mađioničarska trupa uključila je u svoju turneju scenu Sava Centar u Beograd sa predstavama, koje će se održati 27, 28. i 29. septembra 2024. godine.

Nakon neospornog uspeha na Brodveju i prepunih sala širom sveta, majstori iluzija okupljaju se u novom ekskluzivnom šou programu, da čitaju misli publike, da se neočekivano pojavljuju i nestaju, lebde u vazduhu i da se upuštaju se u iskušenja koja prevazilaze sve dosad poznate ljudske mogućnosti u izvedbi jednih od najčuvenijih i šokantnijih magičnih trikova.

Najveći ljubitelji mađioničarske umetnosti mogu se registrovati na www.clmagie.rs kako bi blagovremeno bili obavešteni o početku rane prodaje ulaznica, o mogućnosti izbora najboljih mesta po najpovoljnijim cenama.

Povezana vest:  Sedam jednostavnih trikova kako da vaše kupatilo postane eco-friendly

„C ’est la Magie“ je pogodna kako za najmlađu tako i za stariju publiku, jer se predstave izvode u različitim časovima, koji su pogodni za mališane, osigurana je sinhronizacija uživo i emitovanje na nekoliko velikih ekrana u sali.

Renomirani majstori iluzije Luis de Matos (Luis de Matos), Darsi Ouk (Darcy Oake), Džejms Mor (James More), Ju Ho-Džin (Yu Ho-Jin) i Enco Vejn (Enzo Weyne) izoštriće Vaša čula do krajnjih granica sa svojih pet neponovljivih načina mađioničarske umetnosti, a ljubitelji iluzije i mađioničarskih trikova iz Srbije imaće mogućnost i čak da učestvuju u novim i smelijim trikovima.

Najprepoznatljiviji portugalski mađioničar Luis de Matos, poznat po nizu uspeha na svetskim scenama, kaže da je njegova specijalnost izazivanje mašte publike u sali. Fanovi mastera upoznati o njegovoj čarobnoj moći da učini da jedan ogromni slon nestane sa bine ili da se skupi „Ferari“ jednostavno ispari u vazduh za nekoliko sekundi.

Povezana vest:  Revija povodom 30.godina umetničkog rada - Verica Rakočević predstavlja kolekciju „Ramonda Serbica"

Odvažni Džejms Mor svojom veštinom osvaja žiri Britain’s Got Talent, i tera ih da neveruju svojim očima, a njegova epizoda audicije sa njegovim učešćem je pogledana preko 100 miliona puta na Youtube. Njegove predstave su prepoznatljive po spektakularnom izvođenju, jer Džejms obožava vatru, potpuno neobjašnjive fizičke transformacije i nudi stil u izvođenju najopasnijih trikova legendarnog Hudinija.

Enca Vejna nazivaju „jednim od najinovativnijih mađioničara našeg vremena”, jer se bez bilo kakvog napora pojavljuje i nestaje u trenu, na raznim mestima na sceni, menjajući granice viđenog i mogućeg. Specijalno za publiku iz Srbije je pripremio svoj zaštitni znak – trik koji naziva „Mašina za teleportaciju“.

Darsi Ouk takođe je neponovljiv mađioničar i ima afinitet ka prevazilaženju ekstremnih izazova – gledaocima u sali oduzima dah u poslednjim sekundama tajmera, kada vešto uspeva da izmakne iz kandži smrtne opasnosti. Šarmantni mađioničar je čak bio pozvan da predstavi svoje mađioničarske trikove na 90. rođendanu kraljice Elizabete II. Još jedan od niza neobičnih uspeha Darsija je taj, da bez ikakvog napora uspeva da savlada izazov kultnog Jutjubera Mr. Beast.

Povezana vest:  Mesec privrede u paviljonu Republike Srbije na EXPO 2010 u Šangaju

Talentovani i misteriozni korejski mađioničar Ju Ho-Džin je među najmlađim nadama mađioničarske umetnosti i prvi je pobednik dobitnik na Magic Grand Prix koji je azijskog porekla, poznat je kao krotitelj mašte zadivljene publike svojim veštim pokretima i misterioznim osmehom.

Misterije i zagonetke praćene su impresivnim svetlosnim efektima, neverovatnim kostimima i neponovljivom koreografijom, a sve u cilju kako bi uključili i publiku kao učesnika u izvođenju mađioničarskih trikova.