Svake godine 1. oktobra ljubitelji kafe širom sveta slave Međunarodni dan kafe, koji nas podseća na ovaj dragoceni napitak, ali i na značaj zajednički provedenog vremena sa bližnjima. U savremenom svetu, gde su obaveze često prioritet, mnogi od nas zaboravljaju na važnost trenutaka provedenih sa dragim osobama, a ovaj dan nas podstiče da se vratimo toj tradiciji. Druženje uz kafu nije samo uživanje u omiljenom napitku, to je prilika za razgovor, razmenu ideja i jačanje veza s onima koje volimo. Ko su osobe sa kojima vi najradije pijete omiljenu kafu?  Zašto bas sa tom osobom? Međunarodni dan kafe je savršena prilika da se prisetite zašto vam ta zajednička kafa toliko znači.

Povezana vest:  Dan zaljubljenih uz Labello

A kroz nagradni konkurs koji je dostupan na instagram profilu, Grand kafa vas poziva da se pridružite akciji ,,Hajde da zajedno proslavimo dan kafe’’ i da se tog dana još jednom prisetite ko je vaš idealan partner za kafu i zašto. Svi ljubitelji ovog napitka, inspirisani lepotom i važnošću druženja uz domaću kafu, mogu da se priključe konkursu tako što će tagovati osobu sa kojom najčešće piju kafu i napisati zašto im je to važno.

Povezana vest:  Spavanje na boku smanjuje rizik od Alchajmera

Deset najzanimljivijih komentara Grand kafa će nagraditi fantastičnim poklon paketima! Dajte sebi i drugima priliku za uživanje u zajedničkim trenucima, jer se kafa pije da bi se prisetili starih i stvorili nove nezaboravne uspomene.

Iskoristite ovu priliku da uživate u atmosferi, dragim ljudima i, naravno, bogatom ukusu domaće kafe. Pozivamo vas da uživate u svakoj šolji i delite radost koju kafa podstiče i ne zaboravite da odvojite vreme za ljude koji vas okružuju. Hajde da zajedno proslavimo ljubav prema kafi i važnost zajedničkog vremena!

Povezana vest:  U okviru kampanje “1 pakovanje = 1 vakcina” porodilištu u Senti uručena Pampers donacija

Srećan Svetski dan kafe!