U dinamičnom ritmu svakodnevice, često se zaboravi na ono najbitnije – vreme koje treba posvetiti sebi i svom zdravlju. Veoma je važno da postanete aktivni učesnici u očuvanju istog, kao i u brizi o vama dragim ljudima. Zato se pridružite akciji Grand kafe u borbi protiv raka dojke ,,Ne gledaj u šolju, pregledaj se“, kojoj se priključila i naša poznata glumica Anđelka Stević Žugić sa ciljem podizanja svesti o važnosti preventivnih mamografskih pregleda. Tim povodom, Grand kafa pokrenula je konkurs na društvenim mrežama, koji traje od 15. do 18. oktobra. Autori 200 najlepših komentara o važnosti ženskog zdravlja, biće nagrađeni sa dve karte za Anđelkinu monodramu „Šta me opet snađe“, koja će se održati 30. oktobra 2024. u Domu omladine u Beogradu.

Povezana vest:  Otvoreno Miksalište 2.0 i najavljen program Mikser festivala: Osetljivo društvo

Kako biste učestvovali u istom, potrebno je da u komentaru objave tagujete blisku žensku osobu i napišete zašto vam je njeno zdravlje dragoceno. Imajući u vidu da mnoge žene danas balansiraju između brojnih uloga – majke, supruge, poslovne žene, prijateljice, briga o zdravlju neretko postaje sekundarna. Zato je neophodno znati kada je vreme da se zastane, možda baš uz onu omiljenu šoljicu kafe i da se odrede prioriteti, a prevencija svakako treba da bude jedan od njih.

Povezana vest:  Četvrti konkurs za nove članove Kluba 27 Erste Banke

Pripremite vaše najkreativnije i najinspirativnije odgovore na zadatu temu Grand kafa konkursa, kako biste sa vašom najdražom osobom uživali u predstavi koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim Samo zajedničkim snagama, kroz brigu o zdravlju i konkretne akcije možemo stvoriti zajednicu koja neguje i osnažuje. Hajde da imamo vremena za pregled!