Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da se nada da će „crveno-beli“ i u narednoj sezoni da nastave niz uspeha sa šampionskim titulama. Crvena zvezda je danas počela pripreme za narednu sezonu.

„Crveno-beli“ su prošle sezone osvojili „duplu krunu“ u domaćem prvenstvu i igrali Ligu šampiona. Nova sezona u Superligi Srbije počinje 20. jula. „Crveno-beli“ će u drugoj polovini avgusta igrati u plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Povezana vest:  Di Marija prošao lekarske preglede uoči prelaska u PSŽ

„Poželeli smo igračima dobrodošlicu, uspešnu sezonu, da ih zdravlje služi, da pristupe obavezama kao i do sada. Obaveze su velike, nadam se da ćemo nastaviti ovaj niz uspeha sa šampionskim titulama. Naglasio sam da je ovo je jubilarna sezone. Iduće godine slavimo 80 godina od nastanka kluba. Treba da napravimo atmosferu i ambijent kakav dolikuje našem klubu“, rekao je Terzić na konferenciji za medije.

Povezana vest:  Dejan Stanković donirao respiratore za Srbiju

On je odgovorio na pitanje da li će Nemanja Radonjić da pojača Crvenu zvezdu.

„Radonjić je interesantan igrač, na toj poziciji imamo Pitera Olajinku. Rekao sam da Radonjić ima uvek otvorena vrata u Zvezdi, ali još se pita Majorka. Njemu je prioritet da ostane u Španiji, ali videćemo“, dodao je Terzić.

Generalni direktor Zvezde je podsetio da je Aleksandar Dragović napustio klub.

„Imamo sačuvan tim od prošle godine, otišao je Dragović, došao je Nemanja Stojić, reprezentativac od koga mnogo očekujemo. Otišao je Osman Bukari, za dan ili dva ćemo objaviti igrača koji dolazi na njegovu poziciju, nadam se da ćemo biti još jači. Marko Stamenić je otišao, na njegovu poziciju je došla želja Vladana Milojevića, to je Dalsio, tu je Luka Ilić“, dodao je Terzić.

Povezana vest:  Deset najvećih fudbalskih transfera svih vremena

Foto: Dušan Milenković/ATA Images