Navijači crno-belih i sportska javnost, upoznali su sinoć novi tim KK Partizan Mozzart Bet u MTS dvorani.

KK Partizan Mozzart Bet najavio je sinoć ulazak u sezonu 2024-25 u MTS dvorani. Veče pod nazivom „Crno-bela simfonija“, počelio je kratkim filmom u kojem je iz ugla grba Partizana, predstavljena istorija kluba. Potom se klub odužio ljudima koji su na različite načine pomagali humanitarne i marketinške akcije u godini za nama, uz posebo posthumno priznanje legendarnom spikeru, Nebojši Bogojeviću Čarliju.

U najavi nove sezone, prvi se pred prepunom MTS dvoranom obratio predsednik crno-belih Ostoja Mijailović koji je novom timu poželeo mnogo sreće i uspeha, uz poruku zajedništva i zahvalnost navijačima, sponzorima i svima koji doprinose da KK Partizan Mozzart Bet bude stabilan i uspešan klub. Predsednik Partizana je nakon toga uručio posebne zahvalnice za dvodecenijsku podršku predstavnicima kompanija NIS i Telekom Srbija.

Povezana vest:  Reprezentacija Srbije u polufinalu EP

Usledio je nastup hora i simfonijskoh orkestra Zrenjaninske filharmonije koji su izveli dobro poznate navijačke kompozicije u potpuno novom aranžmanu.

A nakon toga, usledilo je predstavljanje novog tima i svih ovosezonskih pojačanja crno-belih.

Prvi je predstavljen novi-stari kapiten, Vanja Marinković koji se nakon pet sezona vratio u svoj dom. Da bi potom, po brojevima koje su zadužili za novu sezonu, izašli i ostali prvotimci, a potom i članovi stručnog štaba.

Povezana vest:  20. KOLO NLB LIGE, Partizan dočekuje Budućnost, Zvezda u Širokom

U sezoni 2024-25, tim Partizana Mozzart Bet čine:

0. Brendon Dejvis

1. Ife Lundberg

2. Karlik Džouns

3. Frenk Nilikina

4. Duejn Vašington

5. Balša Koprivica

7. Mario Nakić

8. Mitar Bošnjaković

9. Vanja Marinković (kapiten)

11. Aleksej Pokuševski

12. Sterling Braun

17. Ajzak Bonga

19. Arijan Lakić

24. Ajzea Majk

27. Aleksa Dimitrijević

88. Tajrik Džouns

Trener crno-belih, Željko Obradović je sa govornice izrazio veliku zahvalnost na ovakvom ulasku u novu sezonu i najavio borbu za trogodišnju licencu Evrolige.

Povezana vest:  Trifunović želi pobedu na domaćem terenu

U ime igrača, sa bine se obratio novi-stari kapiten, Vanja Marinković koji je istakao koliko je srećan što je ponovo tu i što će biti kapiten najboljeg kluba na svetu.

Uz taktove pesme „Da volim crno-bele“ i pesmu više od 1.200 prisutnih u prepunoj MTS dvorani, događaj je završen a crno-beli tim se uputio nazad ka Beogradskoj areni, gde će danas početi pripreme za sezonu 2024-25.

Foto: Dušan Milenković/ATA Images