Kompanija MaxBet nastavlja sa ulaganjima u nacionalni sport odlukom da postane sponzor i poslovni partner Košarkaškog kluba (KK) Niš. Kao kompanija koja se ponosi angažmanom u zajednici i sportu, Maxbet je uveren da će saradnja sa KK Niš doprineti postizanju zajedničkih uspeha i stvaranju novih talenata.

Košarkaški klub Niš, od nastanka 1996. godine, postao je poznat po svojoj posvećenosti razvoju mladih igrača i negovanju timskog duha.

„Ova odluka je u skladu sa našom dugoročnom strategijom da aktivno podržavamo nacionalni sport i doprinosimo njegovom razvoju. KK Niš je klub sa bogatom tradicijom i izvanrednim pristupom razvoju mladih talenata, i verujemo da će naše partnerstvo pomoći u daljem unapređenju i razvoju košarke u ovom regionu. Svojim angažmanom želimo da podržimo ne samo profesionalne igrače, već i mlade nade koje tek dolaze i koji će biti budućnost našeg sporta“, istakao je Savo Bakmaz, CEO kompanije MaxBet.

Povezana vest:  Vujošević: Nikog ne izbegavamo, bićemo četvrti

I u košarkaškom klubu Niš veruju da će ova saradnja doneti pozitivne rezultate i inspirisati sve ljubitelje sporta širom niškog regiona.

„Kompanija MaxBet prepoznala je našu viziju i potencijal. Ovaj ugovor o sponzorstvu omogućava nam dodatna sredstva za unapređenje infrastrukture, razvoj mladih talenata, i postizanje još boljih rezultata. Verujemo da će ovo partnerstvo doprineti daljem rastu i uspehu našeg kluba, i radujemo se što ćemo zajedno sa MaxBet-om imati priliku za nove pobede i ispunjenje još većih očekivanja naših navijača“, izjavio je Dušan Knežević, predsednik KK Niš.

Povezana vest:  NBA VESTI, Gosti imali sreće

Pored stabilnih sportskih rezultata kojima se ponosi KK Niš, ovaj klub prepoznat je i po snažnoj vezi sa lokalnom zajednicom u Nišu. Organizuje razne sportske događaje, kampove i radionice za decu i mlade, čime doprinosi popularizaciji košarke i zdravog načina života u gradu, što je još jedan u nizu kvaliteta po čemu se vrednosti ovog kluba poklapaju sa osnovnim rednostima kompanije MaxBet.

Povezana vest:  Spale Er. i Gangsteri osvojili šesti City basket